The dark side of Dubai

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Zanimivo branje. Nisem vedel tistega dela o sužnjih... Pa ni mi čisto jasno, kako lahko "zahodnjaki" tako tretirajo svoje služkinje. Bi pričakoval drugačen odnos. Očitno se pokaže prava narava ljudi, tam kjer imajo to možnost.

Ni mi pa jasno tisti del o kanadčanki, ko pravi, da je mož dobil 6 nesečno kazen, sedaj ga mora pa čakati še 9 mesecev
confused-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Saj je itak too good to be true, poleg tega pa glede na vso propagando o dol (pozitivno) nisem imel občutka da si pol dol svoboden... sicer je res možnost zaslužka, vendar po premisleku mi je bilo vedno nekako jasno da bi se moral odpovedat marsičemu.

Tako da je bolje jamrat o slabi plači v naši ljubi sLOVEniji pa pljuvat čez tardeče pa tačrnobele zgleda
grin1.gif

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Saj je itak too good to be true, poleg tega pa glede na vso propagando o dol (pozitivno) nisem imel občutka da si pol dol svoboden... sicer je res možnost zaslužka, vendar po premisleku mi je bilo vedno nekako jasno da bi se moral odpovedat marsičemu.

Tako da je bolje jamrat o slabi plači v naši ljubi sLOVEniji pa pljuvat čez tardeče pa tačrnobele zgleda
grin1.gif

Cemu bi se moral odpovedati? Cisto iz firbca sprasujem ker sem se preselil lanjsko leto iz Slovenije v Dubai in se do sedaj se nisem ravno odrekal stvarem ki sem jih pocel tudi doma. Ce imas glavo na mestu in spostujes drugo kulturo ti nebo nic hudega.
Je pa res, da ce ze zabredes v kake pizdrarije te znajo domacini dobro zjebati, primer: prijateljica sla na obisk v zapor h kolegu, ki je po prezurani noci naslednjo jutro imel manjsko nesreco z avtomobilom, padel alkotest in sel v zapor za 20 dni.
Tko da no drinking and driving in Dubai
ne-ne-1.gif