Težko, ampak res težko je biti Slovenec...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Kot govori naslov. Ponosa ni, najraje bi se pobili med sabo, skup ne znamo držat, razdvaja nas politika. Vprašanje kako levi krajec vrže desničarja in kako desni levičarja je bolj pomembno od vsega ostalega. Včasih prav boli biti Slovenec, na internetu in v živo. Danes svetovni dan za šport, slovenc slovencu pa nož v hrbet. Ma evo: jebite se!

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Nova she fag bitch faggot. :valjamse: a si uzaljena? Odrastite ze enkrat. Nikogar ne zanimajo vasi problemi. :rolleyes:

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Vau. A ti uspel mojo foro pobrat iz une teme? Fegot bič madafaka šit dźizs

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kot govori naslov. Ponosa ni, najraje bi se pobili med sabo, skup ne znamo držat, razdvaja nas politika. Vprašanje kako levi krajec vrže desničarja in kako desni levičarja je bolj pomembno od vsega ostalega. Včasih prav boli biti Slovenec, na internetu in v živo. Danes svetovni dan za šport, slovenc slovencu pa nož v hrbet. Ma evo: jebite se!

ce se ne obremenjujes s takimi stvarmi, kot je politika, prevec, je kar lustno.

Iz izkusenj ti govorim!

• Všeč mi je
Reactions: Peror

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Če je to zaradi tistega Rogliča prej je bilo napisano hudomušno no :)
Glede ostalega pa ja tako je. Nekaj časa sem se malo sekiral sedaj pa ko pomislim smo še precej dobri da se še nismo pobili med seboj.
Res smo pač na križišču in skup nametani.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ma ni zaradi J-ja :) Berem vse teme in se samo čudim. Samo malo mi je šlo pa danes preko limita.