Težave z Visto

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Imam en čuden problem....ko vklopim računalnik se te ne naloži do konca (ni namizja, samo kurzor od miške se vidi), če pa grem v upravitelja naprav pa dam tam zaženi in ročno zaženem explorer pa se le-ta odpre. Tudi v Safe modu je ista zgodba...

Imam takšen občutek, kot da pri startrunu en proces drži explorer in ga ne zažene, samo ne vem kateri...

help me plz

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Če nisi kaj spreminjal po registru ali pa nalagal kakšnih programov, ki spreminjajo sistem, si dobil virus. Najprej ga počisti (za pomoč lahko uporabiš moj podpis) nato pa pojdi v HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon in pod shell naj piše explorer.exe

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Je dobil virus ja, imenuje se Vista. Tudi meni se je pri stranki podobna stvar zgodila. Po nekajurni telovadbi z restartanjem in bootanjem z recovery cd-jem sem nekako prišel v sistem in sem dal recovery nekaj dni nazaj in je speljalo. No čez nekaj dni se je pa popolnoma zaštekal pri logonu in ni bilo več rešitve razen format. Nihče mi ne bo prodal izjave, da je Vista dober, hiter in zanesljiv OS. Morda bo čez kako leto ali dve, ko bodo novi service pack-i.

Podobne teme