Do sedaj sem uporabljal iGO tovornjaško verzijo na napravi z Win CE (2DIN 7") . Sedaj sem nabavil kitajski 2DIN radio z 10" ekranom in Androidom 6 EONON. Po namestitvi verzije iGO 9.6.29.388958 mi je sporočalo napako zaradi resolucije ki je 1024 X 600, kar sem rešil z nastavitvijo v SYS fajlu.
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=engine
screen_xy="800_480:1024x600/600x1024"
Sedaj skoraj vse dela kot mora, (poskusil sem tudi s 550 namesto 600) pojavlja pa se problem, ker se podatek o ulici in opozorila za radar in podobno, prikazujejo previsoko. Ulica je namesto čisto v spodnjem delu, prikazana takoj nad kazalcem (avtom), kar je precej moteče saj pokriva ravno del ceste pred menoj, ravno tako opozorila za radar, prekrivajo prometne znake.
Imam pa še eno težavo in sicer se mi v tej verziji ne prikaže gumb nazaj , ki ga je prejšnja imela in iz menujev in nastavitev se ne da drugače, kot da z vrha naprave "potegnem" android menu.
Ima mogoče kdo idejo kako to rešit ? Mogoče druga verzija programa ??
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=engine
screen_xy="800_480:1024x600/600x1024"
Sedaj skoraj vse dela kot mora, (poskusil sem tudi s 550 namesto 600) pojavlja pa se problem, ker se podatek o ulici in opozorila za radar in podobno, prikazujejo previsoko. Ulica je namesto čisto v spodnjem delu, prikazana takoj nad kazalcem (avtom), kar je precej moteče saj pokriva ravno del ceste pred menoj, ravno tako opozorila za radar, prekrivajo prometne znake.
Imam pa še eno težavo in sicer se mi v tej verziji ne prikaže gumb nazaj , ki ga je prejšnja imela in iz menujev in nastavitev se ne da drugače, kot da z vrha naprave "potegnem" android menu.
Ima mogoče kdo idejo kako to rešit ? Mogoče druga verzija programa ??