Težave z N95 8gb

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Živjo,

zadnje čase imam s svojo N95 8gb težave.
V cca 1/3 primerih se aparat sam od sebe ugasne, ko ga odprem - ko me kdo kliče in ga hočem odpret in pa tudi ko ga odprem npr. da vtipkam številko ali natipkam sms.

Druga težava je pa občasna nedosegljivost - dobivam sporočila, da me je v času nedosegljivosti klicala oseba x, čeprav vem, da tam, kjer se nahajam, je poln signal.

Aparat ima še 5 mesecev garancije in razmišljam, da bi ga poslal na servis, vendar ne bi bil rad "ocolan" za cca 50 eur, v primeru da ugotovijo, da to ne spada pod garancijo....

Ima kdo podobne težave? Naj ga pošljem v garancijsko popravilo ali ne?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Preden izvedejo izvengarancijsko popravilo te pokličejo in povprašajo če se strinjaš s stroški in šele potem izvedejo popravilo. Skratka za zgubiti nimaš kaj, tko da ti svetujem, da ga glede na simptome odneseš na prodajno enoto ali neposredno na servis....

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Kupljen je bil pri Mobisvetu, kjer pa na servisnem listu piše, da v kolikor garancija ni upravičena, zaračunajo servisni pregled v znesku 49 EUR...

V stiku s tekočino ni bil, da mi je kdaj padel pa ne zanikam...

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Za foro mal z alkoholom ocisti kontakte med baterijo pa telefonom.. Dvomim, da bo kaj pomagalo, a poizkusis vseeno lahko
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Kupljen je bil pri Mobisvetu, kjer pa na servisnem listu piše, da v kolikor garancija ni upravičena, zaračunajo servisni pregled v znesku 49 EUR...

Bulšit. Vprašaj tukaj, kaj si mislijo o tem in sporoči odgovor.