Težave TMC sprejemnik GTM21 ne deluje

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Imamo eno težavo s sprejemnikom prometnih informacij stare verzije GTM 21. Na napravi nuvi 765 kar naenkrat zadeva ne deluje več in ne potegne nobenih informacij. Kode so notri in so aktivirane, samo informacij pa ni. Sem poizkušal z drugim sprejemnikom in naprava takoj prične sprejemati prometna obvestila.

Ali je kakšna rešitev, da ponovno oživim ta sprejemnik? Polnilec normalno deluje, samo TMC ne!
A mogoče kdo prodaja ta sprejemnik - če mu je mogoče crknila naprava?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj si sedaj probal?
Če te dobro razumem si dal nuvija na drugi nosilec in tam dela?
Si priklopil na drugi nosilec ta kabel, ki ga imaš ti ali si kar uporabil oboje od drugega nuvija?

Za začetek vzami svoj kabel in ga priklopi na drugi nosilec in preveri, če ti bo deloval TMC, da vidiš, če je kriv sam kabel ali le nosilec.
Če ugotoviš, da je kriv nosilec, potem poglej tukaj kako se odpre in popravi Klik

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik voznikvozniku pravi:
Imamo eno težavo s sprejemnikom prometnih informacij stare verzije GTM 21. Na napravi nuvi 765 kar naenkrat zadeva ne deluje več in ne potegne nobenih informacij. Kode so notri in so aktivirane, samo informacij pa ni. Sem poizkušal z drugim sprejemnikom in naprava takoj prične sprejemati prometna obvestila.

Ali je kakšna rešitev, da ponovno oživim ta sprejemnik? Polnilec normalno deluje, samo TMC ne!
A mogoče kdo prodaja ta sprejemnik - če mu je mogoče crknila naprava?

Če boš rabil, imam en GTM 35 Premium viška.
zmaga.gif

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
kot vem GTM35 ne dela z nuvi 765.

na moj nosilec sem priklopil drug kabel in zadeva deluje..tako da je težava v kablu
frown-1.gif