no, za resnim naslovom se skriva malo manj resna tema o zadevi, ki me trenutno muči. In sicer. S trimesečnih počitnic v braziliji imam en kup slik-res jih je ogromno, ker sem že jst posnela kr neki cd-jev, pa še trije frendi zraven...ko si finančno malce opomorem, bi rada nekatere slike (recimo enih 200) tudi razvit, ker bi bilo res škoda pustit to vse na cd-jih, pa še rada vzamem album v roke. Problem pa se je pojavil pri uzbiri slik. Namesto, da bi delala en izbor, mi je praktično vsaka druga slika tako všeč, da se kar ne morem odločit. Moj plan je nekako takle: najprej bo prvi izbor, nato drugi...nato bom pa že resno premislila, če ne bi malo povečala limita slik
Kako pa vi kej rešujete te težave? Se mi zdi, da odkar imam digitalca, da toliko več slikam...a nič dejansko ne razvijem, kar je škoda. A redno razvijate slike ali le občasno oz. nikoli?
heh, še ena štorija v zvezi z razvijanjem slik: moj fotr nekaj let nazaj kupi digitalca, tako da bo lahko slikal, kar bo hotel in potem tudi razvil, kar bo hotel. No, mislim, da izbora ni naredil še niti enkrat-da kar vseh nekaj sto slik (kolikor jih pač pride na kartico) razvit
Kako pa vi kej rešujete te težave? Se mi zdi, da odkar imam digitalca, da toliko več slikam...a nič dejansko ne razvijem, kar je škoda. A redno razvijate slike ali le občasno oz. nikoli?
heh, še ena štorija v zvezi z razvijanjem slik: moj fotr nekaj let nazaj kupi digitalca, tako da bo lahko slikal, kar bo hotel in potem tudi razvil, kar bo hotel. No, mislim, da izbora ni naredil še niti enkrat-da kar vseh nekaj sto slik (kolikor jih pač pride na kartico) razvit