Težave, prosil bi za vsakršno informacijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Lep pozdrav.

Pišem iz stiske, ker ne poznam več izhoda. Sem oče 11 letne hčere, katera mi zadnje čase poroča, da jo v naši okolici nekdo zasleduje, ko konča s poukom, se za njo vozi na pevske vaje, ponuja ji sladkarije, občasno ga videva tudi kako naj bi sledil še eni drugi njeni sošolki . Sem poskusil dobiti osebo, a se ob moji prisotnosti ne pojavi. Šlo naj bi za srebrn novejši Golf z spojlerji MB registracije, včasih pa rdeč Audi (modela žal ne vem, ker se hčera ne spozna). Poskusil sem tudi s prijavo policiji, a so pripravljeni ukrepati kasneje (verjetno, ko bi bilo že prepozno). Stvar se dogaja v Slivnici pri Mariboru, občasno, ko je hčera na pevskih pa tudi v Slovenski Bistrici. Za vsako informacijo bom zelo hvaležen. Zelo se bojim za svojo hčero da ji kdo ne bi kaj storil. Poskusil sem že pri večini znancev a noben ne pozna vozila, zato vas vljudno prosim za pomoč.

Temno rjavi lasje, suhljat, starost okrog 25 let, vozi novejšega srebrnega Golfa s spojlerji MB registracije, občasno rdečega Audija.
Za vsako pomoč vam bom večno hvaležen!

LP vsem forumcem,
Gregor

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mimogrede, ali pa tudi ne, srebrn Golf 4, s spojlerji z MB targami nek uporabnik vozi po avtoshowih in predstavlja po večjih SLO portalih. Smo se mu tudi tukaj že režali. Če ma kdo fotko pri roki naj nalima.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zakaj pa za hčerko ne pošlješ kake čisto "tuje" osebe, ki bi pazila na okolico in si morebitnega zasledovalca tudi podrobneje zapomnila? Zorganiziraj ene par ljudi, ki bodo stali na lokacijah kjer se tvoja hčera največ giblje in opazovali dogajanje.

In, če vidiš, da se to ponavlja recimo 1 tedn pač zorganiziraš stvari tako, da se tipa ustavi in malo preveri kaj bi rad.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Kakšen podatek več bi pa rad... Poglej nimam takih izkušenj vem pa da če bi se meni dogajalo isto bi možakarja počakal oz. bil v bližini ko naj bi jo zasledoval... in ko se pojavi bi.... najbrš veš kaj bi sledilo.... Sej ne da bi karkoli storil, ampak že zaradi takega vtisa si zasluži batine.....
Vse preveč je takozvanih friclov(pa da me kdo ne popravlja slučajno ker me boli k.u.r.a.c kako se pravilno napiše
grin1.gif
) tko da je treba vsakega opomnit malo...

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
Lep pozdrav.

Pišem iz stiske, ker ne poznam več izhoda. Sem oče 11 letne hčere, katera mi zadnje čase poroča, da jo v naši okolici nekdo zasleduje, ko konča s poukom, se za njo vozi na pevske vaje, ponuja ji sladkarije, občasno ga videva tudi kako naj bi sledil še eni drugi njeni sošolki . Sem poskusil dobiti osebo, a se ob moji prisotnosti ne pojavi. Šlo naj bi za srebrn novejši Golf z spojlerji MB registracije, včasih pa rdeč Audi (modela žal ne vem, ker se hčera ne spozna). Poskusil sem tudi s prijavo policiji, a so pripravljeni ukrepati kasneje (verjetno, ko bi bilo že prepozno). Stvar se dogaja v Slivnici pri Mariboru, občasno, ko je hčera na pevskih pa tudi v Slovenski Bistrici. Za vsako informacijo bom zelo hvaležen. Zelo se bojim za svojo hčero da ji kdo ne bi kaj storil. Poskusil sem že pri večini znancev a noben ne pozna vozila, zato vas vljudno prosim za pomoč.

Temno rjavi lasje, suhljat, starost okrog 25 let, vozi novejšega srebrnega Golfa s spojlerji MB registracije, občasno rdečega Audija.

LP vsem forumcem,
Gregor
Naredi se malo ala mafia style
evil.gif
Se bo že vsral...

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Hčeri sem pokazal sliko Golfa 4 in pravi da ni takšen, ko sem pokazal sliko Golfa 5 je rekla, da ima iste luči in da je skoraj identičen. Rad bi rešil stvar čimprej, se z osebo sestal z njim ter ga povprašal kaj človek namerava. Ponavadi pa mi to čas ne dopušča, saj s hčero živima sama in cele dneve garam za to, da ji lahko zagovotovim najboljše življenjenje kolikor le gre. Bom poskusil s prijatelji, da bodo nadzoroval gibanje hčere a še to nevem če bo ravno mogoče, ker imajo vsi zapleten delovni čas kakor jaz.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
Lep pozdrav.

LP vsem forumcem,
Gregor

Vzami si 1 teden dopusta, pol pa v akcijo. Ali pa razkiraj za kakšnega detektiva.
Prokleta banda, meni se kar naježi dlaka ko berem takšne stvari.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Solzilca ji ravno ne bi kupil ko je štorasta da še ne bo sebi kaj nardila, na njega spravit se pa tudi ne morem, v primeru če bi me potem obsodili hčera ostane sama, sem edini, ki skrbi za njo, rad bi preprosto rešitev, ker je jasno, da je človek pedofil in da zlahka ne bo odnehal, bi se sprva poskusil pogovoriti z njim. Če pogovor ne bi zalegel bi stvari reševal preko pravnih poti. Tako nekako sem imel v načrtu.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Najprej poglej temo Styling hunters, tam boš našel pacientov avto.
Potem bi pa jaz po svoje ukrepal, sicer nevem če po pameti ampak vseeno... Matr da 11 letnice zalezujejo, si niti ne predstavljam kako bi reagiral, če bi bila moja

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Sam 11letna hcerka bi pa lohk ze registrsko zapisala. Ne rabi modela avta. Pol ga pa mas...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Samo dokler ji nič ne stori bo po sodni poti bolj težko. Jaz ti predlagam, da nekoga pošlješ v kontrolo. Ker si pa edini, ki skrbiš zanjo je zadeva precej otežena. Jaz ti verjamem, da si v skrbeh in ,da hočeš za hčerko najbolje. Če ne bo šlo drugače organiziraj ,da vas bo več prijatlov in ga zvlečite nekam in ga nabite. In to tako ,da pedofilček ne bo imel prič.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Iščema s hčero po slovenskih straneh od predelanih avtomobilov, če boma kje zasledila enak avto. Za registracijo ji trobim že cel mesec pa tudi vedno pozabi ker pravi da se ne upa ozirat. Bi bilo dobro da bi še enkrat šel na policijo in opisal vse skupaj kot izredno stanje?
V pretep se ne upam zapletat zaradi samega sebe in da mi ne odvzamejo hčere zaradi budalaščine, ki bi jo kasneje obžaloval.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.