Baje tudi z 7x3.5m bazenčki, letno kihinjo in Kamado jajčko. Tole je tudi mislil obljubit, a se mu je kašelj zaletel in ni mogel do kraja povedat.Eeee, če ne bi vzel denarja bi mu hišo država zgradila.
Ne bi rabil živeti v montažni ampak v sanjski.
Bo pa v naslednjem mandatu. Samo priliko mora dobiti.Baje tudi z 7x3.5m bazenčki, letno kihinjo in Kamado jajčko. Tole je tudi mislil obljubit, a se mu je kašelj zaletel in ni mogel do kraja povedat.
Vprašanje, pametni smo že leto nazaj prodali, kupili naše top delnice in že naredili + 50%, počakamo še leto p bo že za dva stanovanja......Po moje cene nepremičnin nikoli več ne bodo šle občutno dol. Koliko sem naj sedaj zdi drago, bomo čez 20 let rekli, eh saj ni bilo tako drago. Mogoče po vojni se bo kaj pocenilo.
Vprašanje, pametni smo že leto nazaj prodali, kupili naše top delnice in že naredili + 50%, počakamo še leto p bo že za dva stanovanja......
Država (lahko si misliš, da je tudi tvoj svetovalec) ti že pobere 1/4 dobička... Da bi si pa zgubo delila, je pa ne zanima....Delim dobiček 3/4 meni cetrtino svetovalcu.
Izgubo pa obratno
Ne rabiš se po glavi tolčt, ker so skoraj popolnoma vsi raje vzeli izplačilo, kot nadomestno hišo grajeno s strani države. Cenitve so bile sanjske.
Zato ni nobene zgrajene hiše za poplavljence.
Ampak raja, ki ne pozna situacije raje laja v luno.
Novo Nordisk, Bayer morda še kaj .....Vsak je lahko pameten za nazaj. Povej kam naj vlozim danes, da bom lahko na forumu pametoval cez eno leto?
drugo mnenje me zanimaTo njih vprašej kakšna navodila so jim dajali.