Težava z grafiko na AMD A8-5600K

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Hoj,

od vceraj se na alter povezujem z boljsim racunalom. Na maticni je proc AMD A8-5600K ki ima integrirano radeon HD grafiko (to pisem tko kot razumem verjamem da se butasto slisi). Zadeva nima posebaj graficne.

nalozene mam WIN7 in vse deluje kot mora. No razen igric. In ker sem izkljucil moznost sabotaze (v obliki Nje ki ji moje igranje igric ni vsec) imam obcutek da je nekaj narobe z grafiko. Namrec nobenega spila mi noce zagnat. Pri enem napise "Failed to initialize graphic" in pol se sesuje pri ostalih pa crasne takoj ko se zazene.

ker mi nic kar sem zgooglal ni pomagala imam obcutek da narobe googlam. kako se lotit tezave ker bi se rad igral.

Hvala

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Imam enak procesor. Moje težave:
- Win 7 računalnik med igranjem zmrzne
- Win 8 Igra se npr sesuje in me vrče iz igređ

Trenutno ne uporabljam integrirane kartice, zato stvar ni tako moteča. Pri meni je 100% kriva temperatura oz. pregrevanje.
Z menjavo vetilatorja bi pomoje delovalo bolje. Vsaj pri meni.

I

Izbrisan uporabnik #488

To da je integrirana ni noben problem, tudi za kake ne prehude igre.
Najbrž si drivere posodobil...? o kaki igrci je govora?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
ja pri updateu driverjev povsod napise, da so up to date... Nobena igrca ne dela...tazadnja k se mucim z njo ze par ur je pa Emergency 2013

I

Izbrisan uporabnik #488

Probaj na AMD strani poiskati najnovejši driver. Kaj pa google earth in podobno delajo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa v bios malo poglej, da ni kje kaj izklopljeno in dela grafična le v osnovnem načinu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Ti imaš APU, to je CPU ki ima integriran GPU. V bistvu precej solidna zadeva in igre, tudi kakšne novejše bi morale delovat BP.

Je pa s temi APUji en ku... ker je podpora na nivoju nekaterih motherbordov v kurzu. Če imaš (ne)srečo in si lastiš kakšen X motherboard potem lahko pol stvari ne dela oz. ne deluje kot mora, včasih so problemi z nekaterimi RAMi ipd.

Kot že omenjeno z uradne AMDjeve strani si potegni driver za tvoj sistem + posodobi BIOS na motherboardu na najnovnejšo verzijo če še ni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Motherboard je od asusa...rama je 8GB...no bom se mal poigral....ker sem si igrici resno zazelel!!! :p

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja pri updateu driverjev povsod napise, da so up to date... Nobena igrca ne dela...tazadnja k se mucim z njo ze par ur je pa Emergency 2013

hysterical-1.gif

Še v prostem času se igraš, da si na šihtu.
evil.gif