Težava z A1018s - ni signala

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Za na ježo uporabljam Ericsson A1018s, kateri je bil do sedaj (ja, kmalu oz. je že 10 let star
cheer.gif
) deloval brez najmanjše težave.
Sedaj pa kar naenkrat ne najde signala. Standardna napaka pri teh stvarcah je bila, da se je vijak pri anteni odvijačil in potem ni našel signala. Žal tukaj ni tako, ker je ta vijak normalno privijačen. Morda še kakšen predlog, kako se da tega oldtimerja rešit. Ali pa usmeritev, kje bi lahko našel kakšno informacijo na to temo? Google ne najde nič uporabnega
frown-1.gif
.

PS: Ne zanima me nakup novega telefona, kateri so že skoraj zastonj, ker mi je ta za na ježo odličen, tako da v skrajem primeru, če ima kdo to v kakšnem predalu, se priporočam za kontakt na PM, če mi ne bo uspelo tega usposobit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
AAaaaaaa to je reglja 2? jst mam 1ko...še zmer dela...sam baterije so mal v k****
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
mislim da imajo v železnini v Borovnici eno za prodat,... vsaj meli so jo,... original zapakirano
bonk.gif

l.p. b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
mislim da je med dvajset in trideset evri,... sem bolj aparat gledal k nisem mogel verjet da to lahko še kdo prodaja,...

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če boš kaj okrog frumna hodil ga povprašaj po kolk ma to zgodovinsko vrednost,...
b

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
cena je 23.99 EUR. Nova, račun, garancija. Na voljo še 6 kom.
lp

To mirno spada v kategorijo ''saj ni res pa je''. Čakam samo še, da bo nekdo napisal, da v kaki vasi prodajajo nove Škode Favorite
grin1.gif

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Mogoče si pa kdo zaželi tega oldtimerja
grin1.gif

drugače pa telefoni več ali manj romajo na gradbišča kjer se za dobrih 20 EUR res ne bodo prav dosti sekirali ko ga bo kdo po nesreči zalil v plato
grin1.gif

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda razumem, da hočejo nekateri čim bolj preprost/poceni telefon, da jim ga ni škoda. Ampak za 20€ dobiš nov letošnji model telefona, ki je četrtino velikosti od A1018s.

Pa tudi če bi že imel neko neustavljivo željo prenašat oldtimerja, bi si zaželel raje recimo T65.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Je možno še kje dobit samo baterijo?

Če si sam svoj mojster in bi se žele poigrati lahko odpreš baterijo od A1018s in zamenjaš vložke, ki so notri. V tej bateriji so 4 x AAA baterije. Je nekaj igračkanja s spajkanjem teh baterij vendar lahko dosežeš kr dobro avtonomijo z novimi polnilnimi AAA baterijami.