Težava webcam!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Na mojo Visti nikakor ne morem usposobiti Logitechove kamere, čeprav sem poskušal že vse živo. Inštaliral sem driverje že stokrat, pa ne gre in ne gre. Prav tako še vedno ne delujejo čisto nove slušalke z mikrofonom(ok, slušalke delajo, samo mikrofon ne), opcije za nastavitev mikrofona na compu enostavno ni. Seveda zaradi tega tudi na kameri mikrofon ne dela!!! Kaj hudiča bi lahko bil narobe,imam Soundmax-ovo zvočno, tudi že update-ano, tako da res ne vem več, kaj storiti....Pri mnogo slabšem compu od tamale vse normalno dela!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kateri model kamere imaš in katero verzijo viste?
Uporabljam Vista Ultimate, kamera pa je Logitech, navadna chat kamera, če te zanimajo številke oz. če si kaj lahko pomagaš s tem:p/N 861206-0000 in PID LN52986!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
verzijo viste mislimo 32bit ali 64b, model kamere pa točen model. (npr tako kot je miška logitech mx518)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Bom prečekiral, sistem pa mislim je 32-bitni.Kaj pa meniš glede mikrofona? Enostavno ni opcije za nastavitev, tam kjer piše Line in, bi morala biti tudi opcija Mikrofon...
Ravnokar našel na Logitechovi spletni strani, da kamera ni kompatibilna z Visto...
confused-1.gif

Aja, problem z mikrofonom ostaja...

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Glede mikrofona: si preprican, da ga sploh imas omogocenega v mikserju (ugibam, da to pomeni, da "ga ni" ?

V WinXP imas tam, ko kliknes na ikono zvocnika, meni Options, v njem je prva izbira Properties in tam obkljukas kaj vse hoces videti v mikserju. Mislim, da je v Visti enako.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kupil novo webcam C250 Logitech in deluje super. Sedaj se je v nastavitvah zvoka oz. snemanja pojavil tudi mikrofon, seveda ta iz webcam, stvar deluje kot mora! Še vedno pa ne vem, še nisem uspel poskusiti, če dela mikrofon priklopljen na navaden izhod....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kupil novo webcam C250 Logitech in deluje super. Sedaj se je v nastavitvah zvoka oz. snemanja pojavil tudi mikrofon, seveda ta iz webcam, stvar deluje kot mora! Še vedno pa ne vem, še nisem uspel poskusiti, če dela mikrofon priklopljen na navaden izhod....

Mislis vhod ? Ce je prikljucen na izhod, res ne bo deloval. Mikrofonski vhod je ponavadi rozaste barve.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Izhod za mikrofon ponavadi deluje samo,če je priklopljen na zadnji strani Pc-ja tisti ob strani oziroma spredaj ponavadi sploh ni priklopljen.Ko ga boš priklopil odzadaj poglej tam ko je mikrofon od kamere,če se ti bo v spustnem meniju pokazal še tadrugi mikrofon.

Lp