Težava Tuštelekom pop strežnik & Outlook

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Živjo,

imam en volja.net račun (bivša volja, sedanji tuštelekom) - nastavljen je bil in delal brezhibno v Outlook 2013. Sedaj se pojavi napaka z kodo 0x80042108, ponudnik dostopa je Siol.

V čem bi bila težava?

lp, kostevc

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Poskusi s tem
smile-1.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Tudi meni par dni ne dela (prej sem pa par dni morala ob preverjanju pošte v Outlook vpisovati geslo, čeprav je od nekdaj shranjeno in se ni nihče igral z nastavitvami). Meni pa napiše napako 0x800CCC0F - imam Outlook 2003.
Vendar je zgleda tudi problem z dostavo pošte - sem si testno poslala en mail, pa ni dospel v nabiralnik (če pogledam direkt preko spletne strani).

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Tudi sam imam podobne težave. A je že kdo dobil kakšen info?

Če pošljem mail na @volja.net naslov, mi napiše, da ne more dostavit
Koda:
 Likely reason for failure: Failed to connect to (outgoing) SMTP server : volja.net.

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Fantje, če vam je kaj do vaših podatkov in elektronske pošte, se čim prej zmigrirajte iz Volje/Tuša na kaj drugega ter svojim korespondentom sporočite nov naslov.

Tole od Tuša gre dolgoročno cugrund. Dotični strežniki že dlje časa izgubljajo podatke in pošto, krpa se samo na silo.

Stran, čim prej stran!

bobek220

Zelenc'
9. dec 2013
4
0
1
Zgleda da bo res treba čimprej stran od Tuštelekom-a. Sedaj niti webmail ne dela. Lahko pogledaš katera pošta je prišla (mislim da nekje do ponedeljka), ne moreš pa je brisat, nova pa tudi ne prihaja več.