Težava s USB-jem in tipkovnico na prenosniku

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolega ima težavo na prenosniku - če stisne katerokoli tipko na tipkovnici mu ponovno zazna vse USB naprave. Zadeva je najbolj moteča če kaj prenaša iz USB-ja (ali gleda film iz zunanjega diska) in se seveda vse prekine, če karkoli stisne na tipkovnici.

Piše, da je tipkovnica PS/2, nameščeni so vsi zadnji gonilniki, prenosnik pa je Lenovo N100 s Windows 7 in chipsetom Intel 945GM.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
God damn, nekaj sem bral, da je rešitev update BIOS-a, update se je ustavil pri blocku 16 od 19 in zdaj imam pred sabo mrtev laptop
jezen.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Mene pa že dolgo časa zanima ali se USB ključi in diski razlikujejo med seboj še počem kot zgolj po datotečnem tipu (FAT, FAT 32, NTFS, ...), ker imam v avtu ekstra USB vhod in mi določeni USB ključi ne delujejo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In kake veze ima to s Southpark-ovo tipkovnico?

Ajde, si že dovolj star, lastno temo odpri. Zastonj so.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem našel na netu (potem ko sem tukaj oddal temo) še veliko tem o enakem problemu in edina rešitev je bila update BIOS-a. Zdaj pa ga lahko samo še po delih prodam, če so sploh kaj vredni
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.052
1.850
113
Emona / Carnium
Oprosti, vem, da ti moj komentar nič kaj ne pomaga. Lenovo ThinkPad tipkovnice so malo preveč fleksibilne in pod določenimi pogoji, se lahko zgodi, da tisto, kar je pod tipkovnico, doživi kakšno spremembo lege ali kaj podobnega.
Mislim pa, da se prenosnik da popraviti. Ne vem pa, ali je vredno.