Težava pri pošiljanju kart na GMPC

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
Tkole tema se nanaša na ostale sam bom sam osebno prašu upam da kdo ne zameri.
Težava je sledeča:

Imam odkelnjen GMPC in z tem unit id tudi odklenjen CN2009.1 in AR2.20 tko da v mapsourchu vse štima , zakomplicera se zadeva k začnem pošiljat na GMPC.Na koncu ko doseže 100% mi napiše da komunikacija z garminom ni uspela in da mapa neki ni prava in kwa jst vem kwa še.Tko da kart ni na GMPC isto je z CN2009.1.

Na GMPC sem prej mel AR2.10 in je vse delal brez problemov...
GPS sm ugasnu ko pošiljam karte na GMPC pržgan je edino bil pri nalaganju kart na car-pc (harddrive).
Full bi bil hvaležen če me kdorkoli pomaga rešt težavo.
pozdrav.gif

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
Jst sm neki ugotovu...

Ko inštaleram CN 2009.1 mi da najnovejši mapsourche in z njem mi noče poslat AR niti CN na GMPC.

Če pa inštaleram starejšo verzijo mapsourcha mi brez problema pošle AR 2.20 na GMPC.
Ko pa hočm v starejši verziji odklent CN2009.1 (najde ga kot unknow) pomagam si z unlockkey (unid id od gmpc ->generate , 397 -> generate) in tko dobim 25 mestno kodo katero upišem v starejšo verzijo mapsourcha in glej ga zlompa CN2009.1 se noče odklent še zemri piše unknow...

Kako bi zdej še zrihtu CN2009.1 da bi poslal na GMPC ?
KJE JE FINTA?

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
zdj sm updejtu mapsourche in je takoj najdu CN2009.1 in je že odklenjen(zgleda je ostal od prej,ker sm sam mapsourche dal uninstall) .Probu še nism poslat na GMPC bom kasnej...

jerrry

Zelenc'
1. maj 2008
5
0
1
probi karte poslat na kartico al pa usb ključ,pač kar mapsorce najde potem pa .img file iz kartice preneseš v GMPC in to je to aja še .unl file dodaš in je to to.al pa predn naložiš karte jih v mapsorcu odkleneš

Nazadnje urejeno:

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
Ene 4 verzije mapsurcha sm probu nevem točno kere ampak za AR 2.2 deluje samo 6.15.3 da pošle na GMPC.Če dam ostale verzije nevem kere nakoncu pr 100% prekine pošiljanja CN2009.1 in AR 2.2.

Z verzijo mapsourcha 6.15.3 pošle samo AR2.2 ampak v GMPC opažam ene pomanklivosti full počas riše stranske ceste pa pr navigaciji avto zaoostaja...Pa še to ta mapsurche 6.15.3 sploh nenajde CN200.9 tko da nemorm niti odklent takoj k dam novejši mapsourche pa itaq nepošle nobene mape več na GMPC...

Tko da sm že čist jezn , kakšna rešitev PROSIM =?!?!?!?!?