Težava DVD player Philips DVP5960

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Živjo.
Moj DVD player je sicer že v letih, pa bi vseeno moral bolje opravljati posel. Skratka, z novejšimi filmi mi je začel ´štekati´, slika ni več tekoča, nekatere filme pa sploh ne prepozna oz. ne podpira. Večino filmov gledam preko USB-ja na trdem disku.
Iskal sem že nove fimware in dobil najnovejšega okoli maj.2008, vendar po nadgradnji še vedno šteka. Kaj še lahko storim? Nočem ga še zamenjat za novejšega, ker je star šele tri leta.
Ali se lahko podobna težava pojavi tudi pri novejših playerjih z najnovejšim firmwarom?
Hvala za odgovore.

Nazadnje urejeno:

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Tud moj ma podobne težave, sploh če je film malo boljše kvalitete zvok šteka oz. se predvaja v počasnem posnetku, prav tako slika. DVD predvajalnik je ist kot tvoj sem že eni parkarat posodobil firmware, pa je vedno isto! Tako da sem se odločil da kupim WD TV! Mislim pa da to šteka zaradi usb ker ne podpira tako velik prenos podatkov to je neko moje laično mišljenje.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mla16 pravi:
Tud moj ma podobne težave, sploh če je film malo boljše kvalitete zvok šteka oz. se predvaja v počasnem posnetku, prav tako slika. DVD predvajalnik je ist kot tvoj sem že eni parkarat posodobil firmware, pa je vedno isto! Tako da sem se odločil da kupim WD TV! Mislim pa da to šteka zaradi usb ker ne podpira tako velik prenos podatkov to je neko moje laično mišljenje.

Res je, ta player nima usb 2.0 in rado mrkne. Isto se je dogajalo mojemu 5980, sodu je pa izbilo dno, ko je crknil HDMI izhod. CRAP. Sem tudi na WD HD Live.
ps philips dela top TVje a zgleda le povprecne predvajalnike - vsaj v tem cenovnem razredu.

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Tud jaz sem raje nekaj malega investiral, in sem od prejšnega tedna na WD tv. Sploh ne vem kaj sem tako dolgo čakal!!!