Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vem da je moja dala v testo cca 80% konopljine moke,pa je bla pica solidna, sam testo je blo mal trdo...jebiga zmankal nama je bele moke... baje je normalno razmerje 70/30za belo moko.
Jaz jo vedno delam iz pirine, pšenične praktično nikoli ne uporabljam, včasih dodam tudi kakšno drugo, konopljino, proseno, kamutovo, ajdovo ali rženo.
Jaz sem se kar težko navadila na okus "temnih" mok. Predvsem, ker pač ni tiste puhavosti.
Sem pa nazdanje delala pico iz polnozrnate, nekaj žlic ajdove in malo bele moke oz, kot moj temu reče "pospravljena shramba na mizi". In je bila pica presenetljivo dobra. Predvsem mora vsak pogruntati tako testo, da mu odgovarja. na je npr. včeš čim tanjše testo in debelejši napihnjen rob.
Citat: Uporabnik EkoKaprica pravi:
Jaz sem se kar težko navadila na okus "temnih" mok. Predvsem, ker pač ni tiste puhavosti.
Sem pa nazdanje delala pico iz polnozrnate, nekaj žlic ajdove in malo bele moke oz, kot moj temu reče "pospravljena shramba na mizi". In je bila pica presenetljivo dobra. Predvsem mora vsak pogruntati tako testo, da mu odgovarja. na je npr. včeš čim tanjše testo in debelejši napihnjen rob.
kaj pa kombinacija z dodatkom jogurta? Sem nekajkrat delal testo za pico ali kruh ali še kaj drugega pa je kar lepo puhasto nastalo če sem dodal pol lončka jogurta.
Se strinjam, jogurt je super. Za kvašeno testo je po mojih izkušnjah še najslabše mleko- hitro se posuši in je drobljivo. Če že ne gre brez njega (psihološko
), ga jaz razredčim z vodo (razmerje 50:50). Sicer pa se z jogurtom zelo uspešno nadomesti mleko in se zelo dobro obnese.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.