Testi CPP za C kategorijo ali pole

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
NUJNO!!!

Jutri imam test CPP za C kategorijo (kamion) ali ima kdo kak link do najnovejših brezplačnih online pol ali ve za kake pametne pole(ali knjigo), ki se lahko downloada

Lahko na PM

***** vsem pomagačem

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
za C kategorijo so najbolj simpl pole. nekaj znakov, 4 krizisca (to dvoje bos izpolnil v mize, ce imas vsaj kaksno leto B kategorijo) potem je nekaj specificnih vprasanj, ki pa ne smejo preobremeniti sivih celic: oznacevane priklopnikov in tamalih kamionov, kaksno o obveznem pocitku, masah... kaksno smesno o tastarem tahografu (ki ga skoraj nihce vec ne uporablja in ce si ga kdaj samo videl od dalec ne bo problem razlociti casovno skalo od skale hitrosti ali prevozene poti) in kaksno brezvezno kot je ali smes voziti traktor s C kategorijo.

se jaz sem ga opravil in to cisto brez ucenja

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Ja saj jaz sem lani že naredil tale cpp za C kategorijo, tako da vem kako zgleda, pol je pa prišlo nekaj vmes in sedaj po enem letu moram cpp ponoviti ker mi je potekel, tako da sem vse knjige in pole že dal naprej in zdaj nimam nič.

zdaj pa malo vadim po netu osnovne zadeve znake križišča in to

rabim pa še kakšno stran kjer so podatki, samo za kamijone da malo osvežim maso, tovor, dolžine ipd

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Če greš čez knjigo in si osvežiš znake, si na konju. Pazi na vprašanjih kjer je narisan znak in potem moraš označit,
kaj lahko gre mimo. Jst sem imel potem še en list za E z bolj ali manj podobnimi vprašanji.

Z lahkoto narediš 100%! No... Vsaj jst sem...
wink-1.gif

Pa GL na testih!
zmaga.gif