Test za droge

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zdaj ko je toliko govora o testu, ki ga je dala skozi (plačala?) Kresalova me zanima koliko časa droge sploh ostanejo v krvi.

Če se ne motim sem prebral, da kokain zapusti sistem po dveh dneh, torej bi lahko ona recimo 2 dni zdržala brez in šla na test.

Kaj pa trava, speed...? A ni THC zasledljiv še 2 tedna? Ali je to samo pri testu las?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.451
113
hja, eno je urin, drugo je kri, spet tretje je roževina, torej lasje ter nohti.... naj da kresalova testirat lase, če upa
evil.gif

aja, thc pa naj bi bil (po besedah policajev) v krvi zasledljiv še en mesec, vendar to tudi približno ne drži. je pa vse skupaj zelo odvisno od tega kaj (in koliko) ješ in piješ.....

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No pa vzemimo krvni test, ki ga ponavadi dela policija, ko recimo ustavi sumljivega voznika.

Koliko časa ostane kaj v krvi? Zanima me tudi osebno, če bom pokadil eno đolo, a pol 2 tedna ne bom smel vozit, če bo slučaaaaajno htel kak policaj test krvi?
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.451
113
baje da je to tko ja. baje
grin1.gif

so pa enkrat ustavili kolega in poslali na zdravniški pregled zaradi suma vožnje pod vplivom psihoaktivnih substanc, đolo pokadu kkšno uro-dve prej, pa je pokazalo tako majhen procent thc-ja, da je bila še sodnica za prekrške mnenja, da je to še od bohvekdaj in da taka količina ne more vplivati na zmožnost vožnje... mi pa vse skupaj res ni jasno ker model pokadi zih ene 3 na dan
grin1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mogoče pa je njegovo telo razvilo toleranco kot pri alkoholikih?

A torej sodniki potem pogledajo koliko THC je v krvi? Torej da vidi, da si res pred enim tednom nazadnje enega potegnil, da ti ne gre zato vozniška.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.451
113
hja, mogoče gledajo (v njegovem primeru definitivno so oz. je), mogoče je mel pa samo srečo...
smile-1.gif
ker po zakonu naj bi izgubil izpit že ob najmanjši prisotnosti tehcja, če se ne motim.....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hja, eno je urin, drugo je kri, spet tretje je roževina, torej lasje ter nohti.... naj da kresalova testirat lase, če upa
evil.gif

aja, thc pa naj bi bil (po besedah policajev) v krvi zasledljiv še en mesec, vendar to tudi približno ne drži. je pa vse skupaj zelo odvisno od tega kaj (in koliko) ješ in piješ.....

Kaksen las je pa pri dolgolasih zenskah res tezko dobiti, najbrz nisem edini, ki preklinja crne sedeze v avtomobilu... z malo iznajdljivosti bi lahko kaksen novinar ze zdavnaj prisel do rezultatov ampak taksni danes pac ne obstajajo vec. je lazje s flaso piva ob alterju sedeti. kreteni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A ostane tudi pri barvanih (beljenih) laseh? Bi rekel da je Kresalova pobarvana blondinka.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A ostane tudi pri barvanih (beljenih) laseh? Bi rekel da je Kresalova pobarvana blondinka.
Ampak kokain je lahko tudi v barvi, tako da ni nujno da je v telo prišel z uživanjem, pri ministrih mislim, pri navadnih državljanih je najbrž drugače.

.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No ok, testi las, nohtov... so že specialni testi, ki jih policija (predvidevam) ne uporablja pri ustavljenih voznikih. Zanima me bolj za krvni test.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
krvni testi so še najbolj zanesljivi. Thc v krvi izgine oz se prečisti v max 12urah. Večinom v 6 urah. medtem ko v urniskem testu dejasnko lahko zdrži tudi po mesec in več. Odvisno koliko se gibaš in piješ.

Lasje in roževina pa sta problem, saj sledovi ostanejo dokler ne preastejo.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik legionar pravi:

Lasje in roževina pa sta problem, saj sledovi ostanejo dokler ne preastejo.

Sedaj bo treba budno spremljati, če se bo kakšen poslanec ali pa mega funkcionar obril(a) in depiliral(a).
evil.gif