Citat:
Uporabnik Flash pravi:
http://www.autoexpress.co.uk/tesla/87867/tesla-model-3-debut-in-march-2016-wont-reveal-all
The chances are it will be able to go almost as far on a full charge as an M3 could on a full tank of fuel – the M3 has a theoretical range of 423 miles.
Ce bo to res, potem bo to super
Je to sploh mozno pri taksni ceni avtomobila?
Model 3 je za enkrat še en VELIK vaporware, ker zamujajo ohoho. Model X jim zamuja 2 leti (predvsem zaradi falcon doors), pa še zdaj nimajo polne proizvodnje (do novega leta so jih dostavili le 208), marca naj bi pokazali le slike Modela 3 in ne pravega konceptnega avtomobila, ki bi stal na cesti, kar pomeni, da bodo pokazali računalniški render. Če bo Tesla Motors preživel, bo po moje, Model 3 na cesti konec 2017 ali celo 2018.
Celo največji Tesla navdušenci izgubljajo zaupanje.
Če mene vprašaš, je Tesla Motors v težavah. Elon Musk se je začenjal povsem posvečati SpaceX-u, med tem pa lastniki Modelov S čakajo po več mesecev na manjša popravila avtov.
V temi o Modelu S sem že limal kar nekaj linkov o njihovih težavah pri popravilih, tole je eden zadnjih, ki sem jih zasledil:
http://www.teslamotorsclub.com/showthread.php/61503-Is-waiting-2-months-for-P90D-parts-normal
Najbolj pa je zanimivo brati Tesla Motors Club forum, kjer imajo o Bolt-u povedati marsikaj negativnega, zraven pa govorijo, kako bo Model 3 oh in sploh, pa avto, ah kakšen avto, še skice avta še niso bile prikazane. Rezervacije pa bodo začeli pobirati že zdaj - več tisoč dolarjev oz. evrov. Nekateri čakajoči lastniki Modelov X čakajo že tri ali štiri leta na avto, za katerega so vplačali rezvervacijo teh 3-4 let nazaj.
Zelo rad bi videl, da Tesla Motors uspe, ampak na način, kakor delajo zdaj, jim, po mojem mnenju, ne kaže dobro.
Že zdaj njihovi Service Centri ne dohajajo popravil, kako naj bi bilo šele, ko naj bi naj bi na cestah bil 'masovni Model 3'.
Ampak, če mene vprašaš, je to posledica nihovega trmastega vztrajanja, da ne uporabljajo dealerjev, ampak da imajo svoje trgovine in da popravila lahko opravljajo le njihovi servisi oz. certificirani servisi, tudi rezervne dele dobavljajo le njim, pa še to traja par mesecev, da jih dobijo. Popravila so pa tako draga, da raje ne govorim.