Teroristi na moskovskem letaliscu

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
bin ladn se je zbudu
10.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ma to se je malcomX ruskih hanburgerjev prenažrl, potem pa spustil "enga odzadi" ravno, ko si je cigaro prižigal... Ostalo pa piše v novici.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.510
7.701
113
Ali pa FSB. Po tistem ko so odkrili da je FSB v eni od stolpnic podstavil par 100kg heksogena v čečence skoraj ne verjamem več. Sicer so potem po aprih dneh objavili da je šlo za interno vajo FSB ampak glede na podobnost z ostalimi eksplozijami po stolpnicah se da v "vajo" dvomiti. Lahko d abo to izgovor za kak nov napad na sosede. will see

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prijatu bi moral jutri zjutraj leteti za Moskvo.
Adria leti na eno drugo letališče v Moskvi, ne Domodedovo. Razen če je šel z drugim prevoznikom.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
ja Adria leti na Sheremetyevo poleg tega je Domodedovo še vedno nekoliko bolj orentirano na notranje lete , čeprav se to pospešeno spreminja.

Kdo je bil pa hehehe vprašnje kaj bodo povedal in koliko bo res.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ker je ravno govora o Sheremetyevem letališču... Kakšna je povezava letališča s centrom Moskve, bus, metro...Recimo, če imaš samo postanek na letališču 4h, se da vmes skočit v center mal pogledat? A rabiš vizo?

majč

JMR

Fizikalc
1. nov 2008
103
30
28
Slovenija
Visa je še vedno potrebna. Hm.. Od letališča severo-zahodno od Moskve, do prvih postaj podzemne, je z avtobusom malo manj kot ena uro (odvisno od prometa na cesti). S podzemno se da kar hitro priti do centra Moskve.

To pomeni, da za pot od letališča do centra mesta in nazaj porabiš v najbolj optimalni varianti 2 uri in 20 minut. Dosti premalo časa, da si karkoli ogledaš.

LP JMR.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
ja Adria leti na Sheremetyevo poleg tega je Domodedovo še vedno nekoliko bolj orentirano na notranje lete , čeprav se to pospešeno spreminja.

Kdo je bil pa hehehe vprašnje kaj bodo povedal in koliko bo res.

Domodedovo NI oretirano na notranje lete, temveč je največje rusko mednarodno letališče. Lufthansa, United Airlines...vsi letijo tja. Je najmodernejše letališče v Moskvi.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
No da povem..V Rusiji sem bil dvakrat...Nazadnje lani avgusta, ko so bili požari, sicer sem v Moskvi na Šeremetjevu samo prestopil za Sankt Peterburg..

To so neverjetni ljudje, lani sem bil tam 14 dni sam, cele dneve sem govoril samo rusko...šele tako prav spoznaš Ruse..

Rusko znam dovolj dobro, da sem se sposoben v tem jeziku znajti v vseh življenjskih situacijah in pogovarjat o marsičem...Sem se učil kar nekaj časa..

Zanimivi ljudje so Rusi. In ne, Srbom niso čist nič podobni. Oni so zelo resni in zadržani, šele ko se napijejo, se sprostijo.

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm Rusija ni evropa, sicer je že cca 3 leta odkar sem reku hvala Moskvla. No 4 ure ni nič. Na Sheremetyevu lahko vse kontrole opraviš v 15 min ali pa ne prideš čez v dveh urah. Odvisno kako kader vstane zjutri. Poleg tega Adrija ni ravno zelo znana po točnosti.

Poleg tega rabiš Vizo za Rusijo in če ne dobiš poslovne vize je jeba.