Termostatski ventil

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.392
253
83
Merkur ima akcijo za termostatske ventile Herz. Ker rabim par kosov me zanima kako kakovostni so Herz termostatski ventili?
klick

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Več kot dovolj kakovostni. Naš fotr je leta 80 al tam okol pol leta vsem sosedom razlagal, da je dal herzove ventile na radiatorje. Pa navadne, ne termostatske. Če bi bli termostatski, pol bi bil šele luksus
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Če prav razumem je to cena z glavo. Samo vzemi, če rabiš. Razen če bi dal elektronske glave gor, potem pa poskušajo dobiti samo ventile.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Več kot dovolj kakovostni. Naš fotr je leta 80 al tam okol pol leta vsem sosedom razlagal, da je dal herzove ventile na radiatorje. Pa navadne, ne termostatske. Če bi bli termostatski, pol bi bil šele luksus
smile-1.gif

ajde kakovost je kolko tolko ,ventili radi štekajo ( iglice ) za takšno ceno je kakovost več kot dovolj na določeni poziciji pa "žvižgajo " ker ni moč nastaviti pretokov.

pozdrav.gif

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Imel Herz termostatske glave, enake kot na sliki sicer 15 let nazaj, notri izredno gracilna plastika, nekaj reklamiral že po letu dni, ostale glave zamenjal z boljšimi.
Drugače pa mi Oventrop služi že več kot dve desetletji brez problema.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Imel Herz termostatske glave, enake kot na sliki sicer 15 let nazaj, notri izredno gracilna plastika, nekaj reklamiral že po letu dni, ostale glave zamenjal z boljšimi.
Drugače pa mi Oventrop služi že več kot dve desetletji brez problema.

najboljši ventili in glave danfos

pozdrav.gif