Tenis lopar - nasveti

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Torej moj oči ima rojstni dan in bi mu kupila nov lopar ali vsaj bon za nakup le-tega.
Katere trgovine imajo največjo ponudbo loparjev?
Kateri lopar bi mi priporočali, glede na to da je zelo dober igralec?

Hvala za nasvete!

Vaša Mikulja.
roza.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
pa še katere žogice priporočate?
Do zdaj je vedno hotel Dunlop fort.

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Poglej spletno trgovino Tengo. Človek je profesionalec in ti bo znal pomagati, cene pa ima tudi dokaj ugodne. Sicer pa lahko pogledaš tudi na tujih spletnih trgovinah, kjer so cene praviloma še nekoliko nižje (npr.: Tennis point). Trenutno so med bolje prodajanimi Babolatovi modeli (Nadalov Aero ali Pure Drive). Slednjega imam tudi sam pa ga lahko samo pohvalim.
Kar pa se žogic tiče, pa odsvetujem Dunlop Fort. Te žogice so bile včasih top shit, v zadnjih letih so naredili velik korak nazaj pri kvaliteti. Trenutno so best buy Babolat French open. Igralnost je odlična in so zelo vzdržljive, poleg tega pa je še cena nižja od Dunlopa.

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Kot je že daniel rekel, poglej tengo.si ali protenis.si. Tu imaš največjo izbiro loparjev, znal bojo svetovat pa še loparje lahko testiraš.

Kakšen lopar lopar rabi je odvisno od njegovega znanja in stila igre. Poleg tega je veliko loparjev z zelo podobnimi ali enakimi specifikacijami, pa so si med sabo kar razični. Zato je najbolše da lopar tudi sproba.
Kupi mu en darilni bon in je.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Hvala!
Pravte da so zdej Babolat French open TOP SHIT?
So katere še boljše(all court), no pa da niso 500% dražje od teh
wink-1.gif
?

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Jaz osebno igram z Babolat French Open all court in sem več kot zadovoljen. Z Babolat French Open (for clay) še nisem igral, sem pa slišal da se več odbija kot all court verzija. Dobre izkušnje imam tudi s Head ATP, Fortke pa že dolgo ne uporabljam več. V ceni pa se žogice ne razlikujejo preveč.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Drugače so zelo poceni loparji v Sport Direct; bivši šport 200 v BTCju. Najprej se posvetuj s parimi strokovnjaki, glede na to koliko oče igra, na kakšni ravni, koliko si pripravljena odšteti za ceno, potem pa malce poglej in primerjaj cene v trgovinah in na spletu. Po mojem je vseeno lepše iz rok dati končno darilo - lopar - kot bon, se pa zmeni za možnost zamenjave, če slučajno ne bi ustrezal lopar očetu.
lp

Scherer

Zelenc'
16. maj 2012
2
0
1
Poglej si igraj.info. Imajo najboljše možne cene, pa še napenjanje in struno ti podarijo zraven, pri Nadalovi struni RPM Blast tako prihraniš 20 eur. Osebno bi ti mogoče svetoval Babolat Pure Drive gt ali pa Babolat aeroprodrive gt. Če se nahajaš kje blizu Maribora se oglasi pri njih in lahko 80% najbolj prodajanih loparjev testiraš. Pa veliko užitka in sreče pri igranju "

Daska10

Zelenc'
8. jan 2016
8
0
1
Citat:
Uporabnik Scherer pravi:
Poglej si igraj.info. Imajo najboljše možne cene, pa še napenjanje in struno ti podarijo zraven, pri Nadalovi struni RPM Blast tako prihraniš 20 eur. Osebno bi ti mogoče svetoval Babolat Pure Drive gt ali pa Babolat aeroprodrive gt. Če se nahajaš kje blizu Maribora se oglasi pri njih in lahko 80% najbolj prodajanih loparjev testiraš. Pa veliko užitka in sreče pri igranju "

Nazadnje uredil moderator: