Tempomat me ne šmira več

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hoj, je že kdaj komu crknil tempomat?
Prejle na AC sem ga hotela nastavit, pa ni reagiral spljoh
bonk.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Ni mi prav crknil tempomat, se pa ni pustil prižgat, ker je bil s stikala na pedalu sklopke signal, da je pedal pritisnjen. Avto je bil R Clio, letnik 2004, odpravljeno v garanciji. Pojasnilo: "cliov s tempomatom je malo, pa so dolenčki narobe zvlekli žice, da jih je po malem grizlo"... kolk je pa to blizu resnici, je pa vprašanje.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Ni mi prav crknil tempomat, se pa ni pustil prižgat, ker je bil s stikala na pedalu sklopke signal, da je pedal pritisnjen. Avto je bil R Clio, letnik 2004, odpravljeno v garanciji. Pojasnilo: "cliov s tempomatom je malo, pa so dolenčki narobe zvlekli žice, da jih je po malem grizlo"... kolk je pa to blizu resnici, je pa vprašanje.

Očitno imajo tisti redki clioti s tempomati take in drugačne probleme. Pri mojem se npr. še posebej ko je toplo vreme mešajo komande na tipkah
smile-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mitsubishi. Sem pa vedno bolj prepričana, da je v povezavi s tistim odpoklicem, ko so nekaj resetirali. Bom koj jutri vprašala.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Očitno imajo tisti redki clioti s tempomati take in drugačne probleme.

Tale tvoj problem diši po "vpoklicu", ko so se žičke znotraj volana zribale med seboj. Takrat pri meni sicer ni delal hupa, ampak ni dvakrat za rečt, da ne bi bilo tudi kaj takega. Preveri na servisu, če je tvoj avto bil med kandidati za vpoklic takrat (khm... 2005 mogoče...). Če je pa novejši, bo pa verjetno kaj drugega...