Template za PP

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Lena sem ko fuks in poln kufr mam zijanja v komp najprej doma, pol pa še na predavanjih...

A kdo ve direkt za kakšno fajn stran s free zanimivimi templejti za power point?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sej sm napisala da sem lena. Se ne zgodi pogosto da s čem takim težim na forumu. Pa mislila sem direktno link do templejtov ne da jih mam zdej spet 19985 na izbiro kerga naj kliknm..

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
- uporabi čisto belo ozadje,
- Arial font, skoraj črno barvo pisave (90%),
- v največ treh različnih velikostih,
- za zelo pomembne stvari uporabi bold.
- ne piši celih stavkov, ampak v alinejah
- ne beri s platna
- ne beri z monitorja!

Koda:
 <span style='sarcasm:on'>
Če pa teme o kateri govoriš, ne poznaš dovolj dobro, če si nisi hotela/mogla vzeti dovolj časa za pripravo itd...
potem uporabi nekaj takega,
fonte v enakih barvah, vsaka vrstica v svoji barvi, boldaj na random, tekst pa daj od levega zgornjega roba
do desnega spodnjega v velikosti 8px, najbolje, če kar skopiraš celo seminarsko nalogo v ppt...
Koda:
</span>

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.957
113
Emona / Carnium
Sorry, nisem si predstavljal kako zelo lena si danes.
smile-1.gif

For real though: kako naj ti nekdo drugi izbere predlogo?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js znam predstavit in vse, samo pač.. sem mislila zdej se mal s tem zafrkavat sam sem očitno preveč izmozgana že. ma nič, jutri zjutraj bom bolje funkcionirala, zdej ne morm nč več, sam spat grem. Čao*

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če imaš malo cajta je najbolše, da narediš PP s POLNO texta, in si ga sprintaš, potem pa radikalno skrčiš

in potem lahko bereš s sprintanih, in vseeno dokaj dobro zgledaš pri prezentaciji
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

zmaga.gif

Dejstvo je, da so najboljša predavanja tista, kjer se projektor ugasne in predavatelj prosto govori.

Vse ostalo so mašila, s katerimi se kompenzirata slabša pripravljenost (tekst, ki ga bereš) in nehvaležna publika (razne slikce in podoben multimedijski material).