Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nima c-max samo odzadaj? Ker ja mam tudi odzadaj serijsko pa bi mel spredaj tudi. Aja, moj post je letel na nove avte, ki v času starega zakona še niti na trgu niso bli.
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Da si sposodim temo.........vsi ki imate temna stekla...........kako gre ponoči za vozit...oziroma kako obračaš ,parkiraš....pa s kako prikolico za nazaj in to?...........a kej moti ker je temnejše...ali se navadiš........ali je mogoče tako temnenje da se samo od zunaj noter ne vidi....a ven pa skoraj normalno?Seveda za vse šipe razen prve....sem že videl neke homologirane(?) avte z vsemi temnimi stekli.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nima c-max samo odzadaj? Ker ja mam tudi odzadaj serijsko pa bi mel spredaj tudi. Aja, moj post je letel na nove avte, ki v času starega zakona še niti na trgu niso bli.
Naša kanta ma okoli in okoli, stem da so sprednje samo ene 8%, medtem ko je pa zadnja vsaj 50%
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Kaj pa kakšna izjema za nas voznike z očali? Kako naj vozim ob močnem soncu? Si naj preko očal na recept dam sončna očala? Variante pol-pol očal nikoli niso bila vredu.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Naša kanta ma okoli in okoli, stem da so sprednje samo ene 8%, medtem ko je pa zadnja vsaj 50%
Ne nabijaj, od kje ti ta informacija? Nič na pamet....
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
foter ma špegle ko mu na soncu potemnijo...