V kolikor bo volja teleoperaterja dvignit hitrosti nad 1giga potem bo hask.Ali je kakšna velika razlika če imam internetni kabel Cat 5e ali pa če bi imel Cat 6? Sem probal kabla zamenjati in z kablom Cat 6 pridem na max 630 z kablom Cat 5e pa na 611 downloada torej ni razlike. Lokacija je pa osrednja Slovenija - Medvode.
Ptuj.Ne morem verjeti! Kateri konec Slovenije je to?
Čas je za menjavo. Pred kakim mesecem so mi za vezavo ponudili mišji kakec, tak da ko jih šiša...In to konkretne podrazitve.
Preveri cigavo je opticno omrezje.. mene je pred leti premamil T2 (giga internet ,..), ko je bil priklop narjen je bil pa “speedtest” 600mega.. “aja tako hitrost imamo pa ce gostujemo v telekom omrezju”.. cena paketa je seveda ostala enaka (in glede na hitrost nic vec “akcijako ugodna”).Tisti, ki imate komplet na Telemachu (optika, TV, telefon). Kako ste zadovoljni? Žal nihče od bližnjih sosedov ni na Telemachu...
Smo že dolga leta na T2 (lokacija Kranj), vse špila kot treba. Le trenutna akcija me premamlja, ker bo cca. 600€ prihranka v enem letu...
Shrani si podatke o času prijave napake (čas za odpravo napake je sicer pričel teči ob 7h), ker boš potreboval za reklamacijo naročnine. Po možnosti jim pošlji še mail.Od petka že brez komplet storitev ,trojček na kabelski...
Tehnična pomoč na nuli.
Okvara prijavljena v petek ob petih zjutraj.
In ne samo od mene , ampak manjši zaselek štirih hiš ,vsi brez storitev.
Poleg T-2 je pred leti napeljal optiko še Telekom, tako da naj bi šel preko njih...Preveri cigavo je opticno omrezje..
Ja sej Telekom kot nacionalni operater mora omogocit ostalim so-uporabo (nek zakon al neki).. sam fora v mojem primeru je bila, da mi je T2 prodajal optiko “giga”, na konc ko je bilo priklopljeno niso mogli tega deliverat (grdi telekom tega ne dopusca).. za piko na i - je pa se cena ostala enaka polnemu paketu (ki je bil pa se zmer cenej kot telekom optika).. tko da - obcutk je bil mal “mesan”Poleg T-2 je pred leti napeljal optiko še Telekom, tako da naj bi šel preko njih...