Telemach - zahteve TV

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Zanima me, kakšnim zahtevam mora zadostiti TV za prklop Telemach digitalne TV. Mora biti DVB-C, še kaj drugega? MPEG-2, MPEG-4? Vstavil bi Conax kartico, pa ne vem, ali bo delalo, če ni MPEg pravi. Ali je to sploh važno pri Telemachu?
Hvala in LP
Sandi

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Telemach ima še SD kanale v MPEG2, HD pa so v MPEG4. Par kanalov mislim, da ni kodiranih, te lahko probaš brez conax modula+kartice. Če ti delajo, potem tudi večina ostalih delala. Razen HD, če nimaš mpeg4.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Ne rabim HD kanalov, rad bi le shemo, kot je na analogni TV, gledal v digitaln obliki. Večinoma je kar razlika. Torej, DVB-C MPEG-2 bi moralo biti v redu?
LP!

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Raje kupi z MPEG4. Kaj če bodo čez 2-3 leta šli z vsemi programi na ta način? Valda, ne boš menjal TV-ja. Dodaj tistih par € pa imaš mir.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Raje kupi z MPEG4. Kaj če bodo čez 2-3 leta šli z vsemi programi na ta način? Valda, ne boš menjal TV-ja. Dodaj tistih par € pa imaš mir.
Saj ne kupujem. Moj oče ima 3 leta starega LCD Sony 32V2500, pa me je zanimalo, kako ga pripraviti do tega, da ne bi rabil dodatnega daljinca za top box. Zdaj pa, kolikor vidim, ta TV sploh nima DVB-C. Ali se motim?
LP!