Telekom umaknil kanale?

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Danes nam manjkata 2 kanala, en je Travel, drugi pa ne vem.

Pravkar poklical in smo na minishemi, namesto na standard. Mini pripadatop trio A paketu, po enem letu, ko se sakcijsko obdobje konča, gremo ns modri paket, tako smo se dogovorili (ker imamo še telemach).

to se je zgodilo kar naenkrat po 2 mesecih.
Koga prijet za vrat?

Tnx

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ne razumem točno, kaj želiš povedat. Kater paket imaš sedaj? Modri? Pri modrem paketu se programska shema po določenem času (ne vem točno koliko... mogoče res na 2 meseca) samodejno spremeni v standard... potem jo pa lahko brezplačno nadgradiš nazaj na Mega HD.

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Sem videl, da je potrebno nadgradit vsaka dva meseca, pa ne vem, kako. Pise samo, da ko bo na voljo nadgradnja, se bo bos nadgradil sam. Sicer sem poskusal tako, kot pise na strani podpore, pa ne gre nic. Oni stric na telefonu pa ni znal nic povedat o tem.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
Greš na kanal, ki je zaklenjen (in je v modri shemi) in narediš kar piše. Vedeti moraš edino geslo, da potrdiš. Če nisi spreminjal je mogoče 1234 sam nisem siguren. Potem moraš pa al zadevo resetirati al pa potegneš ven napajalnik in malo počakaš. Ko se postavi nazaj bi morali biti spet aktivni. Drugače pa še malo počakaš.
smile-1.gif

Ps: Če se prav spomnim moraš geslo nastaviti tukaj: http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/teme-pomoci/televizija/hbo-go/uporaba/starsevski-nadzor

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Teh kanalov trenutno ni nikjer.

Zanimivo, nisem mu povedal ne gesla, priimka, ne naslova, pa je pogledal naš paket.

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Hja, moj gsm, ki ni nikjer objavljen
smile-1.gif

Potem sem razmišljal, da me sploh ni vprašal za nič.

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Ne, S!
smile-1.gif

Klicem, da bi nadgradili boxe, pa jih ne dobim. Sicer pa nastavljanje programov je precej enostavno na portalu, ampak zdaj vsaka dva meseca gusit, se mi zdi malo hecno.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.392
1.393
113
videl je številko s katere kličeš in je lahko pogledal tvoj paket. Saj verjetno nisi klical s skrite številke...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.534
3.044
113
Marsikdo po dveh mesecih ne podaljša, ker gleda samo prvih nekaj programov, plačuje pa naročnino za MegaHD. Operater pa prispevke plača le od naročenih kanalov, torej, če jih ne naročiš ponovno po dveh mesecih je to za operaterja dobiček. Ni neke druge logične razlage za tako politiko.

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Razumem to. Sicer sem zdaj po nasvetu ponastavil box (5 krat gumb na boxu), zdaj pa me je vezal nekam drugam, da povem za kanale.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
A je tvoja Simobil številka tudi tvoja kontaktna številka, ki je navedena v pogodbi? Pol te itak v CRM sistemu identificirajo takoj, ko kličeš.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

ukinjanje programov na antenah, drkanje uporabnikov, da si vklapljajo že naročene in plačane programe... To je sedaj moderno, to je razvoj, to gremo na boljše... ??

A v pogodbi kje piše, da je naročnik si dolžan vklapljat že naročene in plačane programe??

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Ok reseno. Vsaka dva meseca na en placljiv kanal, narocis, vpises starsevsko geslo in se updatea, potem dela mega shema.
Ampak po enem letu ta paket narocis kot doplacilo, ce ze prej ne gres na vecji paket.
Tega nisem nikjer nasel.

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ok reseno. Vsaka dva meseca na en placljiv kanal, narocis, vpises starsevsko geslo in se updatea, potem dela mega shema.
Ampak po enem letu ta paket narocis kot doplacilo, ce ze prej ne gres na vecji paket.
Tega nisem nikjer nasel.

Kakšno doplačilo, kakšen večji paket??? Modri paket je že sam po sebi "največji" paket. OK, je še Modri Plus, ki pa nima veze s fiksnim delom.

Sam ga imam od 2/2015 in je cena še vedno ista, postopek tudi. Vsaka 2 meseca klik na enega od programov v Mega shemi. Pol minute dela.
Pa seznam samo enkrat nastaviš po želji in velja potem vedno, tudi če vmes prideš na standard shemo. Po potrditvi Mega sheme je seznam zopet prvoten. Na razumem od kje imate vse te probleme...
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Pa daj poslušaj: Imamo Top trio A, ki ima MINI shemo. Ker ima telekom eno leto gratis odprto mega shemo za nove naročnike, smo imeli (imamo) mega shemo zdaj. AMPAK vsaka dva meseca je potrebno narediti to, kar si napisal in noben qrac na telekomu tega ni omenil, le piše, da je potrebna nadgradnja vsaka dva meseca. Po enem letu bomo/bi šli na modri paket + največji HD + HBO...pa 200+ gb linijo in takrat odjavim Telemach.

Ampak zdaj, ko morm vsaj enkrat dnevno resetirat škatlo z modemom, ker ni signala, ne vem, če bomo "šli v to"
smile-1.gif

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa daj poslušaj: Imamo Top trio A, ki ima MINI shemo. Ker ima telekom eno leto gratis odprto mega shemo za nove naročnike, smo imeli (imamo) mega shemo zdaj. AMPAK vsaka dva meseca je potrebno narediti to, kar si napisal in noben qrac na telekomu tega ni omenil, le piše, da je potrebna nadgradnja vsaka dva meseca. Po enem letu bomo/bi šli na modri paket + največji HD + HBO...pa 200+ gb linijo in takrat odjavim Telemach.

Ampak zdaj, ko morm vsaj enkrat dnevno resetirat škatlo z modemom, ker ni signala, ne vem, če bomo "šli v to"
smile-1.gif

Pardon, površno prebral, sem mislil da imaš Modri paket.

Ampak po eni strani si si sam odgovoril: "da je potrebna nadgradnja vsaka dva meseca". To pomeni, da moraš na 2 meseca aktivirati mega shemo, ista zadeva kot pri modrem.

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Že že, saj to piše v pogodbi, nič pa ne piše, kako se to naredi in prej ko dobiš nekoga na telefon, mine dragoceni čas
grin1.gif