Telekom Neo

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.625
2.556
113
SUPER tole na koncu. glih za mene. Trenutnega ponudnika TV moram nekam poslati!

Pogrešate samo šport? Ampak netfix je kaka prednost da je pri operaterju? Saj ga lahko samostojno gor naložiš?
Ali ima kateri ponudnik tako, da lahko neomejeno število TV gor priključišš? brez boxa?

Kaj pa Internet.
Ali imate obljubljeno hitrost vsak ljubi trenutek na razpolago na vsakem kablu??
Ali vsak kabel/uporabnik/pc iz modema dobi polno hitrost ali se le ta razdeli kot če bi en kabel delil na več uporabnikov?

Prosim.
Mi lahko tu gor prilimate slike TV menija za TV za telekom, za telemach in A1.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.981
650
113
En Neo box se valja pri hisi. Novejsi, starejsi tip ne me vprasat. Ne poznam razlike. Lahko pofotkam konc tedna in posljem via sms. Ce koga zanima pod privat.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.776
1.114
113
A niso Neo boxi (bili) zgolj najemniški?
Lastniški so bili starejši Box-i, ampak tisto vprašanje, kako funkcionirajo oz. če sploh še funkcionirajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

irwin

Guru
13. mar 2008
1.981
650
113
Nimam pojma.Ta box nasel pri pucanju jerbanega vikenda. Zgleda dost ohranjen ker je v orig skatli.
Zato napisal fototkam ce se kdo bolj spozna v tip boxa.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.776
1.114
113
A je tak?
neosmartboxinembalaa-949x1024.jpg

Če ni, potem je starejši box, kateri najbrž ne bo več funkcioniral (link).

• Všeč mi je
Reactions: irwin

erikson

Guru
25. avg 2007
25.525
8.860
113
En Neo box se valja pri hisi. Novejsi, starejsi tip ne me vprasat. Ne poznam razlike. Lahko pofotkam konc tedna in posljem via sms. Ce koga zanima pod privat.
Za vsak slučaj preveri preko serijske na Telekomu, da ni zadaj kakšna vezava ali najem. T-2 vem da je čez leta pošiljal račune za par sto evrov, ko so najemniki pustili opremo v prejšnjem stanovanju in so na tisti naslov hodili opomini pred izvršbo.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.981
650
113
Za vsak slučaj preveri preko serijske na Telekomu, da ni zadaj kakšna vezava ali najem. T-2 vem da je čez leta pošiljal račune za par sto evrov, ko so najemniki pustili opremo v prejšnjem stanovanju in so na tisti naslov hodili opomini pred izvršbo.
Je vse poravnano ...
Box mislim da je tak kot na fotki. Preverim jutri v toku dneva.
Zal se vedno ne resil upload fotk na forum. Zakaj ne gre nic jasno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.471
5.933
113
Razstavi ga...not imaš 4/8 Gb sandisk usb....

Meni dela že par let....