Telekom - Ljubljana - internet prekinja

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Ima še kdo v Ljubljani problem z mobilnim internetom pri Telekomu? Dela pa ne dela. In ko ne dela moram izklopiti podatkovno povezavo ter jo ponovno omogočiti. Pa dela spet za kakšnih 30 sekund. Nato pa pade dol. Sedaj pa dela malo dlje časa. Zato sklepam da je.problem pri Telekomu.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ima še kdo v Ljubljani problem z mobilnim internetom pri Telekomu? Dela pa ne dela. In ko ne dela moram izklopiti podatkovno povezavo ter jo ponovno omogočiti. Pa dela spet za kakšnih 30 sekund. Nato pa pade dol. Sedaj pa dela malo dlje časa. Zato sklepam da je.problem pri Telekomu.

Lahko jih probaš poklicat na njihovo brezplačno številko, ampak so ponavadi ful zasedeni. Tako, da moraš včasih kar dopust vzet.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ej, kaj pa ce bi se mi2 nekej zmenila?
Zakaj pri TM nimate tolk jajc, pa odprete uraden TM nickname na alterju? Zakaj se skrivate pod tem nicknamom?
Al pa... mogoce vids kje, da uraden Telekom nick pljuva po TM ali S! ?

Sam tko, v razmislek...
wink-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Pri telekomu imam internet in lahko mirno povem, da pod eno uro nisem nikoli čakal, ko sem imel kakšne težave, tak ti lahko iz prve roke povem da včasih dejansko rabiš imet potrpežljivost, da prideš do telekomove pomoči.

Sem pa zelo zadovolen z mobilno telefonijo od Tušmobila in če lahko pomagam komu, mu z veseljem. Če me kdo namerava plačati za moje izkušnje pa mi pa kar pošlji podatke, da pošljem račun
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sej te plačuje TM.
Pozabljaš da vem, katera agencija vam je prej vodila online PR marketing. Razen, če želiš v podrobnosti ?
Kar se pa Telekomovega CCja tiče; verjemi da vem iz lastnih izkušenj, da tudi TM ni ravno biser v temu pogledu.