Telefon za par eur

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Siemens A62 bo počasi odslužil svoje in potrebuje zamenjavo. Barvni zaslon, enostavni meniji, čim večje črke, sporočila in sms in to je to. Fotoaparat bi bil luksuz ni pa nujen.

Kaj se da pri nas dobit v prosti prodaji (ali kakem predplačniškem paketu) čim ceneje? Pa da ne bo uporabnica delala doktorata iz njega zaradi navajenosti na siemensa.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Tega sem videl, pa me malo skrbi kako se bo kaj znašla z LGjem. Včasih ima tudi kak trgovec kakšen (starejši) telefon smešno poceni...

Kaj pa tušmobil ko je enkrat zraven tušmobil brez ponujal neke telefone?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Motorola F3 če je še pri Mmobilu.
Poceni, enostaven, velik zaslon ni barvni je e-ink, lahek in tanek.
Uf, samo tega ne. Ga ima oče in smo po 14 dneh vsi skupaj obupali in je romal v predal. Izpis na zaslonu sicer dobro kontrasten toda skrajno nepregleden, nemogoč font oz čudne črke, na zaslonu se prikaže samo po pol besede, nemogoč meni če bi se temu lahko tako reklo... Zanimiva osnova, le izpis na zaslonu bo moral bit normalen. Recimo vse skupaj kot pri kakšni N3310, ne pa da je bilo še bistveno slabše od prve reglje.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
http://www.janustrade.si/index...t&Itemid=26

Tole je idealka, sicer v osnovi namenjen za starejše, ampak je še meni všeč
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za tega samsunga tut jst dam glas. sem ga imel mal v rokah, pa jim je res ratal v "moderen" dizajn spravt velke črke in normalne dimenzije aparata.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
O, da bi le tole pristalno pri M@ v kaksni akciji, tocno nekaj takega iscem tudi sam (v enem kosu, torej ne preklopen ali slider, velike crke, velik zaslonm vsaj nekaksen fotoaparat, radio je se dodaten gimmick).

Ima morda kateri od njegovih "sorodnikov" iste oblike tudi enak SW in posledicno tudi velike crke, pa je ze v akciji z vezavo ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
za tega samsunga tut jst dam glas. sem ga imel mal v rokah, pa jim je res ratal v "moderen" dizajn spravt velke črke in normalne dimenzije aparata.
Jaz sem Samsunga C3060 kupil prejšnji teden (v Big Bangu) in baterija od prve polnitve še vedno drži (ob skromni uporabi).
cheer.gif