Telefon z dvema SIM karticama - katerega?

StaraBukev

Zelenc'
13. jul 2013
1
0
1
Iščem dual sim telefon. V telefonu bom uporabljal mobitel ter simobilovo sim kartico.
Moje želje:
-android (po možnosti čim novejša verzija)
-gps zaželjeno
-dual sim obvezno
-cena naj bo v razponu 100 - 200 €
-čim lepše slike
-čim bolj odporen na praske
-price/performance?
-več bombončkov tem boljše

V Bigbanu je sedaj ponudba staro za novo za Prestigio modele. V poplavi modelov se ne morem odločiti pa pravega.

Kaj bi izbrali vi?

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Prestigio 4500. Gorilla Glass ekran, kovinsko ohisje, skratka, deluje masivno. Za slike ne mores pricakovat da bodo bomba, ampak so kar vredu. Predvsem lahko slikas iz zelo kratke razdalje (nekaj cm). Android je 4.1 JB. Imam ze od januarja in deluje brez problema. Ce te ne moti "samo" 1.2 GHz dual core procesor je zadeva dobra. Rama pa dovolj da ne pocaka pri zahtevnih opravilih.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Lenovo A660, Bolha Kupil sem dva, enega ima hčerka in je navdušena. Še za enega iz Alterja tudi vem, da ga je kupil in je tudi zadovoljen.
Je vodo odporen, prah odporen. Gorila glas, Imel sem ga pod vodo na morju, in vse je ok.

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik StaraBukev pravi:
Iščem dual sim telefon. V telefonu bom uporabljal mobitel ter simobilovo sim kartico.
Moje želje:
-android (po možnosti čim novejša verzija)
-gps zaželjeno
-dual sim obvezno
-cena naj bo v razponu 100 - 200 €
-čim lepše slike
-čim bolj odporen na praske
-price/performance?
-več bombončkov tem boljše

V Bigbanu je sedaj ponudba staro za novo za Prestigio modele. V poplavi modelov se ne morem odločiti pa pravega.

Kaj bi izbrali vi?

Best bay za to ceno;

KLIK 5 inch

KLIK 4,3 inch

KLIK 5 inch

Kolega uporablja ta zadnjega in ne beleži nekih težav, za zdaj je več kot zadovoljen.

Lp.