Telefon se noče vklopiti

buster

Zelenc'
1. avg 2010
13
0
1
Lp.

Fotru sem hotel naložit slike iz telefona na računalnik, zato sem kar potegnil batarijo iz telefona da sem prišel do sd kartice. Ko sem dal batarijo nazaj se telefon noče več vklopiti oz. 15s kaže začetni logo in potem se ugasne in spet začne kazati 15s logo...zaciklano.

Sicer ima telefon še garancija, vendar me zanima ali lahko kaj sam naredim ?

Gre pa se za Alcatel onetouch.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je bila mogoče baterija toliko prazna, da se ne zažene. Imaš kje navodila, kako se naredi format reset telefona (ko je off telefon), tako kot pri Nokii ?

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
jaz bi tudi rekel da najprej preveri če je bateria dovolj polna....probaj priklopit na polnilec

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kaj se zajbavata? Če pravi da se vklopi, ampak se ne boota. Android se je pokvaril/coruptal. Če ima oče vse ontakte, slike itd.. na varnem, na pcju recimo oz.v oblaku (cloud) , potem naredi hard reset in bo telefon spet delal.Nima smisla pošiljat na servis, ker je samo softverska napaka.

Android pa alcatel
bonk.gif

http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq/ot-990.html

Imajo pa lepšo/preglednejšo stran, kot nekatere velike firme. lol

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Q3How should I perform reset?
Long press “# key” and “power on key” at the same time in power off mode, then you will be asked “All data will be lost, continue?” After you select “Yes,” the sequence will be entered with reminder “Formatting flash, please wait.” The phone will auto switch on when reset finishes. Please do not manipulate the phone or remove the battery during this process.
NOTES: For OT-Mini (OT-708) specifically, due to the touch panel design, reset can be performed only by long pressing “upper side key” and “power on key” at the same time.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
pa si telefon prvo ugasnil preden si baterijo potegnil ven?

Ker kolk je razbrat iz prispevka si kar potegnil ven baterijo ne da bi prvo ugasnil telefon..
rolleyes-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mah to nebi smelo met nobenga vpliva.(Pametni) telefoni imajo poskrbljeno tak, da če se take stvari zgodijo, da telefon še vedno dela normalno.Tukaj pa je android for alcatel šel pa pa.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če prehitro potegneš baterijo vn na Androidu ti lahko zjebe sistem. Se mi je to zgodilo na SGS in ga je bilo potrebno flashnit, ker se ni več zbootal.

buster

Zelenc'
1. avg 2010
13
0
1
Ja pomgal je hard reset...hvala vse. Sicer je nekaj podatkov izgubljenih amapk si bo že opomogel :D :D.

Mah jaz sem pač potegnil batarijo ven brez da bi ga izklopil...to sem naredil že 100x, amapk očitno temu alcatelu to ni pasalo :d