Telefon kupljen pri simobilu brez napake

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
no ker slike povedo vec kot besede

levo v zgornem kotu je pod ekranom je zracni mehur. napaka je le opticna, ekran drugace funkcjonira. zanima me kaj sploh zdaj storit. a sem zaradi te napeke upravicen do zamenjave telefona? al ker je samo lepotna napakica to sploh nespada pod garancijo?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Ne vem, samo vprasam... imas mogoce se nalepljeno zascitno folijo, ki je na vseh novih aparatih? Ker tudi pri slušalki izgleda, kot da je cez steklo se en sloj. Če to ni to, pa ti zagotovo to napako popravijo pod garancijskimi pogoji.

Lp. TheCjen

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni tudi izgleda kot zaščitna folija čez aparat ...

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
ce bi mel folijo gor tuchscreen sploh nebi delo. to bi pa verjetno opazo, pa folije so porisane ponavadi

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ni res. Na nekaterih so, na drugih niso porisane, zaslon pa vseeno dela.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
cudno mi je ce bi bla folija bi ta zracni mehur stisno ven brez blema. zdaj pa lahko stiskam gor pa je skoz nespremejen
morn jutri pogledat pri dnevni svetlobi. cisto mozno da je tanka folija

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Tudi meni deluje kot zaščitna folija, recimo pri slušalki.

Sem imel kitajski čipšit, z zaslonom na dotik na prevodnost in mi je z nalepljeni folijo (kar precej debela, ki sem jo sam nalepil da se ne opraska zaslon) normalno delal touchscreen.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
ok zdaj sem sem si skoraj noht zlomo ko sem coho gor pa mi je le uspelo. res je bla folija.
pa nasvet samsungu da popise folijo, oz da preku kak zavihek za lazjo odstranitev, lahko pa jo tud lepse zalepi :p

hvala vsem za pomoc

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
pa nasvet samsungu da popise folijo, oz da preku kak zavihek za lazjo odstranitev, lahko pa jo tud lepse zalepi :p
Pa da še pove svojim uporabnikom, da kapacitivni zasloni delajo tudi s folijo gor...
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si mogoce pomislil, da je to zascitna folija, ki je nalepljena ye tovarnisko? In ta ni popisana in vcasih se lahko zgodi, da je kaksen mehurcek ostal ...
grims-1.gif

Zal sem bil prepozen in slik ni vec, tako da niti ne vem, z
smirk-1.gif
a kateri mobilnik gre ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
ce bi mel folijo gor tuchscreen sploh nebi delo. to bi pa verjetno opazo, pa folije so porisane ponavadi

Zakaj pa ne bi "delo" ?
bonk.gif
Zunanja stran ekrana je tako ali tako dielektrik.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
In lahko bi zdaj naslov teme spremenil in nehal metat slabo luč na simobilčke, ANE
smile-1.gif
?

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
nevem sej simobil ni proizvajalec telefonov
wink-1.gif

n73 ko sem kupo pri njih se mi je po 1 tednu zacela lupit barva dol.
kolega ki ga je kupo drugje pa ma 2 leti starega pa je ko novi

barva pa je odstopala samo z zgornega dela, ko vodafone gor pise, zgleda to ni bil original nokia del.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.