Telefon, comp, tablica na TV wireless

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Am, lastim si panasonicovo plazmo, ki nima ne bt, ne wifi, ok, menda se da dobit njihov dongle, ampak...trenutno, ce zelim kaj gledati je treba priklapljati na kable. Iscem cimcenejso varijanto, da sliko prenesem na tv, bodisi s tablice, racunalnika ali telefona. Vsi trije gadgeti so sicer appli...V bistvu se mi gre najbolj za kaksen youtube pa seveda, da predvajam film s kompa na tv. Gledal sem googlov chromecast, ampak je v EU drag. Potrebe po daljincu ne vidim. Predlogi?

22. jul 2007
13.393
1.647
113
124
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Am, lastim si panasonicovo plazmo, ki nima ne bt, ne wifi, ok, menda se da dobit njihov dongle, ampak...trenutno, ce zelim kaj gledati je treba priklapljati na kable. Iscem cimcenejso varijanto, da sliko prenesem na tv, bodisi s tablice, racunalnika ali telefona. Vsi trije gadgeti so sicer appli...V bistvu se mi gre najbolj za kaksen youtube pa seveda, da predvajam film s kompa na tv. Gledal sem googlov chromecast, ampak je v EU drag. Potrebe po daljincu ne vidim. Predlogi?
Če ti je chromecast predrag, škoda da sploh iščeš kakšne druge rešitve, ker za takšne denarje jih ne boš dobil;)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne kupuj kaj drugega. Ok če bi imel win pc pa android telefon in tablico, potem ja. Tako ko maš pa vse troje z OSx oz. iOS pa nimaš kaj razmišljat. Vse drugo ti je stran vržen denar, ker nikakor ne boš imel take integracije.

Jaz bom čimprej imel še enega na šihtu
grin1.gif