Tekalna steza

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Kupujem tekalno stezo in me zanima če kdo ve kaj več o tej, ki je na akciji v Hrvaških interšparih?

11.jpg
[/URL][/img]

kamela

Zelenc'
30. mar 2011
1
0
1
Jaz ugodno prodajam stezo,link :http://www.bolha.com/tek/tekalna-steza-energetics-power-run-12-0-hrc-oglas1273794725

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
@Pablo

Jaz sem jo lani kar v Hoferju kupila in je OK. Verjetno jo bodo še kdaj imeli. Pa če se prav spomnim je bila 300 euro ampak mi ni žal, da sem jo kupila
smile-1.gif

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Pod 500€ sploh ne kupim steze.
Pri nakupu bodi pozoren na širino tekalnega traku ker se ti hitro ko boš malo bolj utrujen zgodi da stopiš mimo kar ni dobro pa še noge trpijo če tečeš v prisilni drži nog bolj skupaj. Steza naj bo težka ker bo posledično bolj stabilna. Ročke naj bodo ob strani tako močne da se lahko na njih vzdigneš drugače je brezveze da sploh so (če niso močne so neuporabne in samo v napoto). Drugače pa resno priporočam tudi sam tek v naravi saj na stezi noge/sklepi trpijo. Sam tečem na stezi samo pozimi ko je res mrzlo. Aja pa glej da če se da da ima kake stabilizatorje/blažilce, ene vrste amortizerje, da ko tečeš da malo blaži "udarec" da res nebodo sklepi tako trpeli. Pozoren bodi tudi da ima dovolj konjskih moči. Nevem točno koliko je že fino da jih ima. Malo pogooglaj pa bo.
Potem pa še nasvet glede prostora. Glej da ga imaš res dovolj in da ne bo steza za odlaganje odvečnih oblek ampak za tečt. Če živiš v hiši si v plusu razen če imaš kako nadležno taščo. Če pa živiš v bloku pa resno razmisli saj se tek po stezi kar dobro sliši v prenosu po stenah. Če bi bil sam tvoj sosed te zagotovo nebi bil vesel z to napravo
wink-1.gif
.

Pa prijetno tekanje

PS: skor pozabu. Če boš pripravljen odštet malo več kot 300€ mi pošli ZS. Mi je danes sodelovka omenila da prodaja čisto nove steze. Baje majo celo TV gor. Mislim pa da je cena nekje okol 1000€. Redna pa nekaj žez 2000€.

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Ja. Ne rabim. Nič takšnega nima, da bi lahko bila dražja in bi upravičila nakup, le ime Kettler. Ima blažilce, elektronski nagib (sklepam), stikala na ročkah, isto imajo cenejše.
Tale pa je še do 140 kg nosilnosti (spet ne rabim), 145x51 cm tekalna površina (ponavadi so 120 x 40)...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Daj poglej v hofer, predzadnji letak se mi zdi, da je imel tudi neko tekalno stezo not.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/tekalna-steza/

cena 650 € z dostavo na dom
Tekalna steza

stabilna jeklena konstrukcija, maks. obremenitev: 120 kg telesne teže
tekalna površina (vel. 130 x 43 cm) s sistemom blaženja sunkov
vadbeni računalnik z osvetljenim LCD-prikazovalnikom
funkcije: merjenje hitrosti, razdalje, trajanja vadbe, približne porabe kalorij ter srčnega utripa in nastavitev naklona
25 prednastavljenih programov vadbe
16 stopenj nastavitve naklona: samodejna, elektronska nastavitev naklona (0–16 %)
možnost nastavitve hitrosti:1–16 km/h
držali za roke s senzorji za merjenje srčnega utripa, z vgrajenim sprejemnikom za običajne merilnike srčnega utripa (merilnik ni sestavni del ponudbe)
z 2 koleščkoma za lažje premikanje
vključno s plastenko
mere: maks. 173 x 76,5 x 130 cm (D x Š x V)
masa: 68 kg

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam za ta dnar imaš že za en let plačano fitnes karto pa lahk vsak dan na drugi tečeš:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Mah, saj smo vsi začeli doma migat, potem pa ko človek napreduje vidi, da rabi nekaj več, je pa res, da jih velika večina že obupa pred tem
smile-1.gif

Če bi jaz kaj nabavljal za doma, bi to bil airdyne, ampak samo zato, ker je cenejši od veslača, drugače je pa veslač top shit; steza, sobno kolo, orbitrek, ipd...useless obešalniki
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Glede na to da si nezahteven (hoja)...a ne bi bilo lažje, ceneje in bolj učinkovito da greš ven hodit?

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Pa si ze sel kdaj tako zgodaj ven da ti ni? Probaj enkrat, pomoje bos presenecen. Ze samo da stopis ven in se nadihas je profi trening v primerjavi s 'sprehajanjem' v sobi ali kleti. Tole stezo ponoci kurblat je tudi precej mim. Ce zivis sam nekje na samem mogoce se gre. Ce mas pa sosede preblizu ali kaksnega domacega pa bog jim pomagaj tistih 14 dni dokler se obesalnika ne navelicas.