tečaj vv in odštevanje kt

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
hi

prejšnjič sem naletel na radar, tako da sem v pričakovanju slikce in 5kt. Kot darilo pa sem dobil tečaj varne vožnje v vranskem... zdaj pa razmišljam, samo tako, ker se mi zdi da sem nekje slišal/prebral/zasledil, da se ti s tem zmanjšajo kt ali kako je s tem?
tnx

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
hmm saj ti na napotnici pise kok kt se ti zbrise in kje lahko tecaj opravljaš. ni nujno da na vranskem. domenvam da si se voznik zacetnik ali pa imas grehe od prej.

pričakuj pa 1 tedn drkanja:)

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
kakšni napotnici? pravim ,da predvidevam da bo 5kt, ker sem v PRIČAKOVANJU slike iz radarja. Torej slike še nisem dobil.
Nobenih grehov od prej nimam, ker nisem imel oz. še nimam nobene kazenske točke in nisem voznik začetnik...

mene samo zanima: Ko dobim sliko iz radarja, kazen in predvidoma 5kt, se bom odpravil na tečaj varne vožnje. Se mi kaj točk pobriše - DA/NE?

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Točke se brišejo samo če te ustrezen organ napoti na ta tečaj, ki BTW stane cca 300 EUR. ČE ne greš, te čaka uklonilni zapor.
Tečaj vv za občane (170 EUR) ti ne briše točk.
evil.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem slišal drugače...če te pošljejo na tečaj in ne greš ga plačaš vseeno in dobišše kazen, ker nisi šel ,ter ponovno vabilo ,da moraš it na tečaj in spet plačat.