Tečaj angleščine

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Zanima me katero jezikovno šolo za piljenje angleščine priporočate. Ima morda kdo kakšne slabe ali dobre izkušnje s konkretnim tečajem ali šolo, kdaj so ponavadi začetki tečajev oziroma vpisi? Bolj se v bistvu zanimam za poslovno angleščino, tako da bi npr. hodil enkrat na teden…

Hvala

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Bil (sicer na frenči, ko sem imel še preveč časa
grin1.gif

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Vem, da mi je ratal temo iz naftalina potegnit, sam nočem odpirat nove teme, ker pol forum takoj rata še bolj nasmeten. Jaz se trenutno navdušujem za tale tečaj angleščine pri Verisu. Mint mi nekako ne sede, ampak ne vem zakaj. Ima mogoče kdo kakšno mnenje?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Super, mene pa zanima ali je kak predvsem kvaliteten tečaj angleščine v Mariboru? Torej enako kot pri tem Verisu kjer imaš ogromno stopenj glede na znanje? Tnx

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
ksz.

Kvalitetne tečaje tujih jezikov (in ostale) ponuja zavod ŠOLT. Sem malo brskal okrog in cenejših praktično ni. Prav tako sem obiskoval enega izmed tečajev in sem zelo zadovoljen. Majhne skupine, velika fleksibilnost glede na posameznikov nivo. Priporočam.

johnny169

Zelenc'
7. sep 2011
2
0
1
Obišči stran
Tega je ogromno, najbolj je pregledat kako velika je jezikovna šola za katero se zanimaš, pogledaš promet in ti je hitro jasno a so veliki ali so še frišni. Pol pa kar ti bol paše

prestige

Zelenc'
24. feb 2013
7
0
1
Mogoče kdo ve kaj več o šoli tri trijona v Ljubljani? so talali nekakšne letake za popust pa nisem nič zasledil o njih.. zgleda, da so čist frišni