Talne ploščice za kletni prostor

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Torej kot zgoraj napisano...kje jih dobim najceneje...
Klet se bo uporabljala, samo kot skladiščni prostor, ter v enem delu bo še štirikolesnik in motorno kolo.
Barva mi niti ni tako važna, želja je le, da nebi bila sijajna.

Kam se obrnit?
Cca 50 m2.
Se splača pogledat kje v Avstriji ali Italiji
sprasujem se.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Ne komplicirat...skoči v razne Bau-e pa kupi najcenejše kar imajo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
1. bauhaus
2. tapro grosist
3. kering

iščeđ gres ali anvadno?
vzameš ostanek.
jaz sem tako pribvlekel za iste zadeve za bagatelo 1 cm ali 12mm gres..no..pol sem se namatral rezat. sem moral cikular kupit, ker monolytka no go.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
1. bauhaus
2. tapro grosist
3. kering

iščeđ gres ali anvadno?
vzameš ostanek.
jaz sem tako pribvlekel za iste zadeve za bagatelo 1 cm ali 12mm gres..no..pol sem se namatral rezat. sem moral cikular kupit, ker monolytka no go.

Ma bauhaus nima nč pametnega...
Loh je ggres ali navadna..mi je vseeno

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Kupil pred leti najcenejše granitogres pri baumaxu za nekje 3€ na kvadrat, tako da poglej pri njih. So bile kar dobre kvalitete za ta denar.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa to kej dost drsi ali ne? Ker jaz bi si rad malce posvetlil prostor in izbira svetlih barv je zihr velika pomoč. Stene bodo šle v belo, tla so pa trenutno mislim da betonirana,ampak je nekako mišje siva barva.
Samo nebi raj vsega razbijal, tako da bi kar čez obstoječa tla položil če lahko...pa kako je s tem če jih še pred vrati položim, cca 1 metr bi bila zunaj,ampak pod streho načeloma.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Jaz imam trenutno tudi beton na tleh, pa razmišljam o alternativi - da bi ga dal pobrusit in pozabil na ploščice - tiste garaže mi zgledajo k kopalnice s ploščicami. Če je kdo brusil beton (mislim da se reče diamantno brušenje) naj pove kako se obnese (koliko mm to pobere - verjetno do ene pol cm kar pri meni še ni panika), koliko je dal (rabim cca 35m2), pa kdo mu je naredil (lahko tudi na pm).
Ali pa če je kdo kakšno tisto maso po tleh vlil oz. je barva (take kot jih imajo v parkirnih hišah k pol gume cvilijo gor) naj sporoči.

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Sam sem hotel v garaži ploščice prav zaradi čiščenja, zaenkrat se obnese ok, ne drsi, je pa tudi res, da samo parkiram avto. V delavnici pa imam samo beton, čeprav eni imajo ploščice. Lahko pa daš na tla quartz, po končanem tlaku posipaš prah in z posebnim strojem zaglihaš. Zadeva se da lepo čistit, pa ne drsi tako kot ploščice. Ko sem jaz delal garažo bi prišlo še malo dražje kot ploščice predvsem zaradi, tega, ker bi mi to moral nekdo narediti, ploščice pa smo položili sami.