Tako dolgo bolečega grla pa še ne

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Tamala je pred tednom dobila en virus, zaradi česar je morala na pediatrijo, ker ji je vročina narastla na 39,3°C, dihala je hitro in kratko. Tam so ji dali svečko Voltarena, ki je zdržala le 3 ure, ker pa se Voltaren daje max. na 8 ur, so ji dali 2 svečki Paracetamola. Na srešo sta šli punci v dveh dveh domov, vendar tamala še kar pokašljuje.
No, seveda sem par dni za njo, verjetno od nje, tudi jaz dobil. Vročino sem še prenašal, mogoče malo težje, ker ne smem vzeti Lekadola, ker sem nanj alergičen in me začne dušiti ampak ok. V dveh nočeh me je prešvicalo in je temperatura šla. Prišlo pa je boleče grlo, ki me boli že 4 dni in kar ne zgleda da bo popustilo. Angal S, ki po navaditakoj pomiri bolečino, nima popolnoma nobenega učinka, grlo pa boli ob vsakem požirku, tudi sline. Ponoči se zbujam od bolečine v grlu. Ponavadi mi bolečina poide v dnevu, dveh, tukaj pa kar ne popušča in kar je nenavadno, Angal S ali katerikoli antiseprik za žrelo, nimajo popolnoma nobenega učinka.

Jemljem tudi Vogele Echarin imunske tablete.

Mogoče kdo ve, kakšen virus to kroži, da je tako agresiven?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Verjetno imas kar angino lacunaris. Le to pa nebodo pozdravili angal S in podobna jajca.

Pojdi na pregled.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Hvala! Bom šel. Na žalost je zdajle petek zvečer
frown-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Na srečo ni nevzdržno, samo nadležno.

Hvala vseeno!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Včeraj je bolečina popuščala, danes sem popolnoma ok.

Blackjack, najlepša hvala!