Tablice

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Nekdo mi je rekel, da lahko tudi na starem avtu še vedno spremeniš tablice. Kako lahko to storiš in ali je mogoče, da vzameš tablice iz drugega kraja? lastnik pa ostane isti.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Zamenjaš tablice - plačaš okoli 50€ (ne spomnim se natančnega zneska) + strošek zamenjave prometnega dovoljenja.
Drugače pa lahko izbiraš katero tablico bi imel, vsekakor se pa prej pozanimaj, katere tablice imajo in če lahko kakšno standardno naročiš (seveda s krajevno oznako, katero želiš).

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa lahko to v svopjem kraju dobim tablico iz drugega kraja, ali moram pač iti v ta drug kraj?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Evo, sem šla preverit in ni tako kot je bilo rečeno tukaj. Rekli so, da lahko tablice zamenjam le v tistem kraju, katerega označbo želim imeti in to takrat, ko mi bo potekla registracija. Takrat naj bi šla registrirat avto v kraj z željeno oznako in dobila drugačne tablice.

Komplicirano. Verjetno bodo kar stare tablice na avtu ostale.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Par mesecev nazaj sem bil v KR na tehničnem je ena pred mano "zahtevala" LJ tablice ter jih sevada tudi dobila-z malce nerganja delavke za pultom ker je mogla le-ta dviniti svojo rit s sedeža ter oditi po zahtevane tablice v omaro

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Men ni jasn zakaj mi na LPPju hotela da ji vrnem začasne švabske tablice, kot da jih sam nebi mogu uničit.

Misliš rečt preden bi šel parkrat tankat ?
evil.gif