Tablice po naročilu in grbi

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
A kdo ve, kako je z grbi na registrskih tablicah po naročilu? Je možno, da ti dajo gor katerikoli grb - ali pa celo da ti dostaviš grb/design, ki bi ga rad imel gor?
Enkrat sem videl en avto s tako tablico, ki je imel nek specialen grb (oz. prej kakšne inicialke) gor, samo ne vem, a je bilo to uradno ali je dal gor samo nalepke čez...

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Grb fašeš po defaultu od upravne enote, kjer tablice naročaš. V domači UE praviloma lahko dobiš naknadno domačega in starega prelepiš. To je to.
Vsako lepljenje drugih nalepk na tablice je kaznivo dejanje ponarejanja uradnih listin. Sedaj pa odvisno na kakega palicaja naletiš. Al ti bo to prezrl, samo pobral tablice al pa te bo prefukal in v marici odpeljal.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Mene tudi zanima, samo malce drugače. Dal bi si izdelati tablice po naročilu, samo bi imel namesto LJ raje GO spredaj. Possible ?
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Grb fašeš po defaultu od upravne enote, kjer tablice naročaš. V domači UE praviloma lahko dobiš naknadno domačega in starega prelepiš. To je to.
Vsako lepljenje drugih nalepk na tablice je kaznivo dejanje ponarejanja uradnih listin. Sedaj pa odvisno na kakega palicaja naletiš. Al ti bo to prezrl, samo pobral tablice al pa te bo prefukal in v marici odpeljal.

Grbi so od obcine. Razen ce so zdaj spet kaj spremenili. Vem, da se je pojavilo kar nekaj novih grbov na cesti, ko so nazadnje nove obcine "delali".
Potem lahko uraden grb, ki si ga dobil "doma", nalepis tudi na tablico, ki ni iz registrskega obmocja, kjer si dobil nalepko?
wink-1.gif
)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pojdi registrirat avto v Goriško regijo.

Ne grem ga samo registrirati tja, ampak bi imel tablico po naročilu, ajde recimo NUMY ampak nočem LJ NUMY ampak GO NUMY. Zanima me če je to možno, brez da se selim tja.
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne grem ga samo registrirati tja, ampak bi imel tablico po naročilu, ajde recimo NUMY ampak nočem LJ NUMY ampak GO NUMY. Zanima me če je to možno, brez da se selim tja.
smile-1.gif

To je že kar nekaj časa možno. Od takrat, ko so najprej sanjali, da bodo tablice brez krajevnih oznak, pa so nato uredili tako, da jih lahko registriras kjerkoli.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
ma dej KP gor, tko kokr mam jz (sm iz LJ)

k boš prodaju avto pa napišeš avto vožen po primorskem
evil.gif

šalo na stran, prejšn avto sm prodal v koper zato sm ga tud dol registriru, mam pa sežanski grb gor
smile-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
6 znakov je itak maksimum. Za te zadeve je pametno tudi denarce pripravit, ker če me spomin ne vara, je bilo 40k SIT še v tolarskih časih, zdaj pa je sigurno prišlo do raznoraznih zaokroževanj.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pojdi registrirat avto v Goriško regijo.

Jaz ko sem registriral avto v Trebnjem, sem rekel, naj mi da ljubljansko tablico in so mi jo tudi dali.. tako da pomojem bi se dalo kjerkoli tudi goriško dobit (po naročilu?) .. treba poklicat pa vprašat
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ni se ti treba selit nikamor. Ti pojdi samo registrat avto na UE znotraj goriške regije, kot sem ti napisal, pa je.
Kako je z naročanjem po naročilu, pa nevem. A to lahko naročiš z na LJ UE al moraš it tudi naročit najprej v GO regijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Niti v gorico ni treba it, na večjih mestih za registracije imajo tudi kakšno tablico s drugimi območji (in tudi od okoliških občin).