Tablica za 150€

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Je dandanes že možno dobit tablico za 150€, ki predvaja brez težav 720p filme, predvaja flash videe 720p (Youtube), skratka uporabno za predvajanje filmov? Pa da lahko spletne strani normalno gledaš, ne pa da se vse zatika
tongue-1.gif

Kupil bi 10'', torej velikost ipada.

Sploh ne vem kateri procesor naj iščem, tega je kot smetja. Kolikor sem sicer našel info, je v tem cenovnem razredu najboljši Cortex A9 1000 MHz.

Pa sami neki upadi, apadi, epadi...

Recimo nekaj takega: http://www.ebay.de/itm/10-Flyt...#ht_2828wt_1163

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
tudi mene zanima katera tablica se najbolj splača v nizko cenovnem razredu: do 150 €. kakšna se vam zdi kaj tale tablica iz harvey normana za 99,99 € (uporaba predvsem za internet, email, kakšne aplikacije - vidim da ima android tako da namestitev aplikacij iz marketa ne bi bil problem).

http://www.harveynorman.si/si/flashkatalog/305/o-1364 druga stran

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
potem lahko rečem zakaj ne bi dodal še kaj več in bi kupil še kaj boljšega. kakšen ekran mislite da ima ta tablica (predvsem v smislu odzivnosti in točnosti) - da ni tako da pritisneš eno ikono, tablica pa se odzove na drugo ikono,...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
rezistivni 100%....glej za 100€ ne moreš pričakovat čudeža hehe.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Tole tablico z ebaya sem imel priložnost testirati.
Lahko ti samo povem, da ti bo žal če nabaviš. Ko boš enkrat probal kako boljšo tablico, ti bo jasno kaj govorim.
Ekran je totalno neodziven, pa tudi Android 2.2 ni ravno biser.
Boljše pa za tak denar pa itak ni.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem do 1h zjutraj pregledoval forume in bi naj bil najboljši nakup v tem cenovnem rangu Flytouch 3 / Superpad 2, ki ima celo GPS vgrajen.

Res je, da delajo filmi tekoče (1080 se rahlo zatika, ampak ni potrebe, da bi jih gledal na tak malem ekranu), ampak ko pokažejo spletno stran, pa se pri scrolanju fesjt zatika. Pa ne vem zakaj, če je not 1 ghz procesor in 512 mb ram. Na precej slabših računalnikih smo spletne strani normalno pregledovali
tongue-1.gif

Drugače pa vsi pravijo, da je kvalitetno narejena, da nekih težav ni, pa razni custom ROM-i se najdejo, ki zadevo še izboljšajo.

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zanimivo je, da se mi tudi na galaxy tabu strani v stock browserju zatikajo (1 GHz procesor, 512MB ram), sploh če je veliko slik in fleša. Če naložiš opero pa vse dela gladko, le strani se včasih malo dlje nalagajo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Zgaga: na ta znesek komplet še 20%......je 100% zanesljiv prodajalec?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na eBayu je kar nekaj ponudnikov od 130-150€ iz EU, torej nobenih pribitkov. Vsi ponujajo leto dni garancije, nekateri tudi trdijo, da vsak tablet sprobajo, ker baje kar nekaj defektnih pride iz proizvodnje.

Kako sem linkal video? Kliknil sem na ''vstavi youtube hd video'', link do videa je ''https://www.youtube.com/watch?v=DN9drG7x2fM'', tak da sem napisal not samo ID: DN9drG7x2fM

Več info lahko kar vsem napišem:

- Pri osnovni verziji je težava s tihimi zvočniki, custom rom to popravi.
- GPS pri slabšem signalu potrebuje zunanjo anteno (ki je priložena), uporabniki pravijo, da po posodobitvi FW antena ni več potrebna.
- Gor lahko priklopiš USB miško, tipkovnico...
- Kot storage je vgrajena SD kartica, ki ni ravno najhitrejša, tak da če komu visi dol za garancijo lahko tablet razstavi in vstavi večjo in hitrejšo kartico.
- poročila o trajanju baterije so različna, pri polnem delu nekje okoli 3 ure, pri branju 4 ure.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Gledam nove HP TouchPad 32 GB, Wi-Fi, 9.7in... Cena cca 250 € za model z 32GB spomina, dual 1,2 procesorjem, Android 3,0 in vidim, da se je na tem področju pričela prava vojna. Kdor bo hotel prodajati, se bo moral tudi cenovno prilagoditi.

Ker HP pa kljub vsemu ni neki no-name igralec. Saj ne rečem, da nista Samsung in iPad tehnično bolj dovršena, a sedaj gre za to, kdo bo dolgoročno zavladal. Kdo bo letno prodajal 100 in več mio tablic. Ker to je promet, ki pomeni bistveni tržni delež. Doslej je kljub vsemu bilo le otipavanje...