Tablica z dobro baterijo

SinkSank

Pripravnik
8. jul 2013
38
0
6
Rabil bi eno čim bolj poceni tablico za gledanje filmov,pa da baterija zdrži čim dlje.Lahko je iz kitajske,ebaya...Sam da je nova pa da baterija zdrži,ker grem čez 3 tedne najprej na potovanje z letalom,s katerim bo let trajal 12 ur,pol bom mel pa še notranje lete pa se moram zamotit
smile-1.gif
Aja pa fajn bi blo da je možnost sd kartice al pa če obstaja taka tablica,da bi kr usb ključek priklopil nanjo(mogoče kak adapter?).Gledal sem že na dealxtreme in je kr dosti,sam ne vem kok kej baterija zdrži.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
12 ur filmov ti bo zdržala kvečjemu kakšna z dodatnim dockom v katerem je baterija.

sad

Guru
24. avg 2007
21.155
9.791
113
Če greš čez 3 tedne nekam in bi jo rad imel potem črtaj Kitajsko, ker se zna zgodit, da je ne boš dobil pravočasno.

SinkSank

Pripravnik
8. jul 2013
38
0
6
Ja,mislem tud tist battery pack al kaj je že kupit,da napolneš baterijo pol...Na DX sicer piše da je 7-10 dni dostava sam ne vem kok je kej res?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Nabavi si kakšen Samsung Galaxy Tab 7. Ima microSD priključek, pa hitro se nafila.
Prej sem imel prvega Taba in je baterija držaja ene 3 divx filme s tasvetlo osvetlitvijo. Zdaj imam ipad mini, ki bi naj bil nek hud favorit po bateriji, ampka včasih niti 3 filme ne zdrži. Hm, ka pa vem...
Samsungi so relativno poceni, stabilni in še precej majhni in lahki. Po mojem idealno za na avion.

Iz moje izkušnje ti povem, da ti na tak dolgih letih v vsakem primeru postane dolgčas od vsega, karkoli že počneš. Tak da si za popestritev vzemi še kako knjigo, ki s epočasi bere
wink-1.gif

SinkSank

Pripravnik
8. jul 2013
38
0
6
Škoda se mi zdi dajat dost denarja sam zato da bi filme gledu,ker mam za ostalo itak mojo S4.Na S4 mi je pa baterije mal škoda,ker ne vem kdaj bom pol lahk šele polnil,ker grem v bl "nerazvit svet".

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
A se da na S4 zamenjat baterija? Če ja, je odgovor jasen...nabavi še eno baterijo.
Pa mogoče en lušten etui, da bo telefon stal v ležečem formatu. To je obvezno na letalu oz. kjerkoli želiš gledat filme, ker v rokah naprave tako dolgo sigurno ne boš držal.

Ker če toliko potuješ, potem ti je dobesedno vsak kilogram (npr. en ipad, pa etui in še kak polnilec), ki ni potreben, zelo odveč.