tablica - usb&polnjenje

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Zanima me, ali omogočajo vse tablice (z windows OS) hkratno uporabo USB- ja in polnjenje. Poskušam na svoji z USB OTG Y kablom, pa noče polniti. Če priključim npr. telefon, ga polni, tako da s kablom najbrž ni kaj narobe.

Ima kdo kakšno idejo, je pa Toshibina tablica.

Pa še eno vprašanje - lahko na tablici ugasneš zaslon, ne da bi jo spravil v "sleep mode"?

I

Izbrisan uporabnik 3287

ne poznam zadeve na toshibini tablici. na prvo zogo bi rekel: usb izhod ne daje dovolj napetosti za polnenje tablice a zadosti za polnenje telefona (manjse baterije...). priklopi na drug usb vhod. mogoce bo pomagalo. kar se tice zaslona: kako to mislis? ugasniti a ne v sleep mode? na ipadih je zgoraj desno gumb: pritisnem in ugasne zaslon. pritisnem ponovno in ga "zbudi" oz aktivira.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Polnilec je enak, kot pri direktnem polnjenju.

Kar se pa tiče zaslona - ne morem nastaviti takole:

capture.jpg

Vedno je čas izklopa zaslona tudi dejansko prehod v stanje mirovanja.

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Zraven teh sliderjev imaš Change advanced power options, klikni pa se ti novo okno odpre, tam razvejaš zavihek Display pa nastaviš čas izklopa ekrana

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
To sem tudi naredil. Vendar mi vedno ponastavi "sleep" čas na tistega za izklop zaslona.

Lahko to kdo testira na svoji tablici (windows). Rad bi namreč, da je tablica preko teamviewer-ja dosegljiva, zaslon pa ne rabi biti vklopljen. največ kar lahko naredim, da dam svetilnost na minimum.