Tablica do 300€

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
V bistvu ne vem, zakaj je TAB A dražji, kot TAB 4 10.1, jaz osebno bi raje kupil TAB 4 10.1, zaradi malenkost boljše resolucije, večji zaslon, 16:9.

TAB A je v bistvu malenkost manjši, ima malenkost boljši fotoaparat, je novejši, android 5.0, samo še vseeno se mi zdi, da nebi smel biti 70 eur dražji od TAB 4...

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ampak A mi deluje malo bolj primeren za internet, saj ima gumb za nazaj drugje kot tab 4.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kaj pa Lenovo miix 3 z windowsi 8.1? Je to OK? V današnji Harvey reklami je malo pod 300.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kaj pa vem. Nimam izkušenj z windowsi na tablici. Kako se kaj obnesejo?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Še nisem imel. Do sedaj sem imel vedno androide ampak se z njim nisem nikoli spoprijateljil. Sej je OK ampak nič več. Me vleče na winse. Na telefonu dela kot šus. Je pa res, da nisem nek hi end uporabnik in mi je vazno predvsem, da ne steka in ni nepotrebnih resetov.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Imam MIix3 z folio tastaturo. Za navadnega uporabnika več kot dovolj. Za naprednega pa tudi, saj so pravi Winsi. Ima HDMI (micro) in se ga lahko na TV ali monitor priklopi. Pravi mali notebook. Je pa pametno dokupiti še vsaj 32 GB microSD kartico, če bo kaj več fotografij in glasbe gor.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Miloš kakšna pa je kaj vidljivost v svetlem? Na nekem testu sem bral, da zaslon ni ravno najbolj svetel in da se dosti blešči.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Miloš kakšna pa je kaj vidljivost v svetlem? Na nekem testu sem bral, da zaslon ni ravno najbolj svetel in da se dosti blešči.

Zunaj je pa še nisem resno uporabljal. Ampak po moje ima zunaj (še zlasti na soncu) dobro vidljivost samo Kindle
smile-1.gif

Bom probal...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V tistem testu se je pritoževal, da tudi v zelo svetli sobi se vse blešči. Malo se mi zdi pretirano glede na to, da tablice za 100 eur nimajo težav v prostoru.
Me pa prav zanima kaj boš ugotovil kaj je z vidljivostjo zunaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Zunaj je pa še nisem resno uporabljal. Ampak po moje ima zunaj (še zlasti na soncu) dobro vidljivost samo Kindle
smile-1.gif

Bom probal...

Pa lumia 2520.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A nima Lumia 2520 RT winsov?

Sem vzel Miix 3 in prvi občutek po parih dneh je dober. Moram se še veliko poigrati z njim ampak mi je v osnovi vse lahko ker so enaki winsi kot na stacionarcu.
Glavna prednost je pa, da ima poln Office in ne nekaj okleščenega. Tako lahko tudi na njem naredim (sicer malo več matranja zaradi manjšega ekrana) med dopustom vse kar moram nujno za službo. In ne bo treba več službene škatle sabo vlečt.
Kaj bom pa čez eno leto naredil, ko bo potekla licenca? Nakup nove bo že kej drugega? Bom ugotavljal drugo leto.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Jih ima ja, ampak je, imo, vseeno bolje windows RT, kot pa android.

Odvisno kako dolgo misliš imeti računalnik...navadna office licenca je vezana na hardware, pomeni da pač kupiš enkrat in uporabljaš...kak dolgo imaš hardware. Lahko pa se prijaviš za mesečno ali letno naročnino, ki pa ni odvisna od hardware, office 365 torej. Ampak ja, čez eno leto bo že windows 10 in bodo spet kake druge finte okoli licenc
smile-1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Pozdravljeni

Ima kdo iFive mini 3gs tablico? Kaksno mnenje o omenjeni tablici? Zanimiva mi je zaradi velikosti, odlicnega zaslona in tudi ostale specifikacije niso slabe. Uporabljal bi jo tudi namest starega garmin nuvija, za navigacijo....za 160EUR je cena ugodna+ptt+davek

http://www.ainol-novo.com/ifiv...uetooth-fm.html

iFive_Mini_3GS_3G_Tablet.jpg

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Tab 4 so mi predlagali iz veliko strani. Pri meni je odpadel zaradi Androida. Nekako si nisva usojena.

Koliko sem jo pa probal v tistih 10 minutah, kot sem jo imel v rokah, je delovalo vse BP.