Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Prisežem, da bom enkrat ko bom nekoga dubu ne pobirat, pobral jaz drek pa ga razmazal po njemu... Se mi je naredl da sem pobiral za svojo kuzlco, pri tem pa nabasal enga nepobranga
Ful dobro foro na to temo je imel Jerry Seinfeld, ko je rekel: ''Predstavljajte si, da nas opazujejo vesoljci. Mi hodimo za psom in pobiramo njegov drek - kdo je po njihovem na vrhu lestvice?''
Namesto table ti svetujem, da daš cev za zalivat travo...tisto ki tako lepo šprica v krogu ,da je veselje.....daj zadevo na senzor in ko bo hotel kdo srat ga bo lepo še opralo.
Pa bi blo fanj kak video posnetek nardit da se nasmejemo.
To pobiranje je pač zato ker hudiča ne moreš na wc navadit... tko da pobiraš zato ker pač maš cucka in nočeš da drugi najebejo zarad njega. Lahko pa ponudiš svoje dvorišče, bom peljal vsakič tja jo srat pa mi ne bo treba pobirat
S cuckom pač to vse pride inclusive. In ko sem se strinjal z mojo, da ga nabavi, sem to pač vedel. Mi ni problema. Večinoma itak ona skrbi za vse, tudi hrano in veterinarja. Glede na izkušnje pa sam zihr ne bi imel nobene živali.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.