T2

Ste imeli s T2 kakšne težave (moj prikluček gre preko nacionalnega operaterja)??

• Skupaj glasov
    30

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pozdravljeni

Ker se o tem tukaj še ni pisalo nič....
Zanima me,v kakšnem času je realno pričakovati, da me pri pri T2 priklopijo (polno razvezan dostop).
Predvidevam, da niste imeli z njimi nobeni težav, niti s Telekomom ne.
Sprašujem, ker se selim konec meseca v novo stanovanje, do takrat bi pa moralo vse štimati (pogodbo jim pošljem jutri, oddaljenost od centrale 1068m).

Še mal anketice, da ne bodo sam pritožbe padale
grims-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no jaz ti bom tako povedal, sem na t-2 in se kmalu selim na telekomovo optiko (me boli k. ce ni "prava", tako kot "eni" pravijo. ce bo delalo 12/12 brez problema, mi dol visi za to).

t2 helpdesk je za en k., monter je bil do skrajnosti neprijazen, zaradi isdn imamo probleme s stabilnostjo, saj pri vsakem dohodnem in odhodnem klicu internet pade dol, itd.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
je res. ampak baje se da to odpravit. ce klices na telekom, pravijo da ne morejo nic nardit, ker je nas ponudnik t2. rekli so, da morejo s t2 njim javit napako. no, se je klicalo na t2 in tud ni prislo dalje kot od tistega na helpdesku. sicer se pa ne sekiram pretirano, telekom optika trka na vratih, pa se boljsi paket imajo.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Boš še kar en lep čas trkanje poslušal.

Je bil vik in krik kako da bo s 1.4. TS začel priklope na optiko, pa ni vse skup nič. Prodajajo meglo & prazne kanale, deluje pa nikomur še ne.

Poleg tega se napoveduje še prodaja TELE-KOMe, kako bo pa nov lastnik navdušen nad blaznimi investicijami v VZPOREDNO optično omrežje pa je tudi vprašanje. Kljukci so se zaleteli ravno v področja ki jih obvladuje že T-2, tam kjer bi z nič muke pridobili max. št. uporabnikov (kjer T-2ja z optiko še ni) jim pa dol visi. Čudne logike...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
Boš še kar en lep čas trkanje poslušal.

Je bil vik in krik kako da bo s 1.4. TS začel priklope na optiko, pa ni vse skup nič. Prodajajo meglo & prazne kanale, deluje pa nikomur še ne.

Poleg tega se napoveduje še prodaja TELE-KOMe, kako bo pa nov lastnik navdušen nad blaznimi investicijami v VZPOREDNO optično omrežje pa je tudi vprašanje. Kljukci so se zaleteli ravno v področja ki jih obvladuje že T-2, tam kjer bi z nič muke pridobili max. št. uporabnikov (kjer T-2ja z optiko še ni) jim pa dol visi. Čudne logike...

Telekom Slovenije je "futureless" brez investicije v FTTH. Just my humble opinion.
wink-1.gif

Ogo