T2 TV playlist in VLC nastavitve

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ima kdo pravilne nastavitve za VLC player za ogled T2 tv postaj. Našel sem navodila za zelo staro različico VLC playerja, pa ne dela.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Tudi ne dela. Postaje mi izpiše po desni strani programa, ampak ko kliknem na njo, se nič ne zgodi, niti ni nobenega obvestila. Sem izklopil požarni zid in antivirusni program, pa še vedno nič.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Pa imaš naročen TV? Pa kakšno povezavo imaš? Na optiki in vdsl2 dela tv na vseh portih (če imaš naročenega)... na vdsl-u mora biti pa pa priklopljen na drug port (vsaj tako se mi zdi).

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Nimam naročen TV. Saj to me zanima, sodelavec mi je dal ta playlist in trdi, da mu VLC player predvaja vse programe in tudi nima naročen TV, ima samo internet. Meni ga ne uspe zagnati. Imam pa linijo vdsl 8/1 .

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Če nimaš naročene TV, potem tudi na računalniku ne dela. Če pa slučajno dela, je pa to "napaka" pri T-2, ki jo bodo (če jih kdo opozori) odpravili.
Torej, če ti ne dela, ti tudi ne bo, dokler ne naročiš TV.

Lahko pa pokličeš na T-2 helpdesk in vprašaš, zakaj tebi ne dela, medtem ko tvojemu prijatelju, ki tudi nima naročen TV, pa dela. Pa ne pozabi povedati točnega imena in priimka ter naslova prijatelja...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Multicast ti ne bo delal preko internetne povezave, v vsakem primeru rabiš aktiviran video signal na modemu T-2.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.361
309
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Nimam naročen TV. Saj to me zanima, sodelavec mi je dal ta playlist in trdi, da mu VLC player predvaja vse programe in tudi nima naročen TV, ima samo internet. Meni ga ne uspe zagnati. Imam pa linijo vdsl 8/1 .

sporoč njegove podatke
evil.gif